sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cancer la gat '''''''''''''' Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andreead171 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-June 11

Scris 23 June 2011 - 06:28 PM

Buna ziua a rog frumos raspundeti-mi urgent.tatal meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer malign la gat.a facut radioterapie si din februoarie anul acesta face citostatice.acum o luna i-au fost intrerupte citostaticele iar acum s-a internat din nou dar in alt spital.i s-a spus ca are anemie si hemoglobina scazuta si nu ii poate face citostaticele panu nu face un tratament cu hemoglobina."Asa mi-a spus el".se simte foarte rau nu mai poate deschide gura si nu mai mananca.La ce trebuie sa ma astept mai are sanse de viata sau nu?
0

#2 Utilizator offline   Adnas1974 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-January 11

Scris 28 June 2011 - 06:57 PM

Vezi postareaAndreead171, la 23 June 2011 - 06:28 PM, a spus:

Buna ziua a rog frumos raspundeti-mi urgent.tatal meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer malign la gat.a facut radioterapie si din februoarie anul acesta face citostatice.acum o luna i-au fost intrerupte citostaticele iar acum s-a internat din nou dar in alt spital.i s-a spus ca are anemie si hemoglobina scazuta si nu ii poate face citostaticele panu nu face un tratament cu hemoglobina."Asa mi-a spus el".se simte foarte rau nu mai poate deschide gura si nu mai mananca.La ce trebuie sa ma astept mai are sanse de viata sau nu?

In cazul nostru , la indicatia medicului, atunci cand hemoglobina era scazuta a fost necesara transfuzie de sange. Aceasta il va revigora pt o perioada de timp. Dar din pacate nu iti face sperante prea mari...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Oare cati oameni au fost traumatizati de doctor?
aici este un caz din pacate al tatalui meu
tisa  23 4.741
Replici noi Atasamente Servicii medicale si tratament in Israel
O sansa pentru vindecare
American Medical Center  1 581
Replici noi Atasamente Masă rotundă organizată īn cadrul centrului Oncosuport Iași PMI  0 1.699
Replici noi Ingeri fara aripi
Tema pentru acasa...
Bagherra  5 1.864
Hot Topic (New) Atasamente Cancer pulmonar
- teme combinate -
alina_alexutza  171 115.233