Buna ziua a rog frumos raspundeti-mi urgent.tatal meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer malign la gat.a facut radioterapie si din februoarie anul acesta face citostatice.acum o luna i-au fost intrerupte citostaticele iar acum s-a internat din nou dar in alt spital.i s-a spus ca are anemie si hemoglobina scazuta si nu ii poate face citostaticele panu nu face un tratament cu hemoglobina."Asa mi-a spus el".se simte foarte rau nu mai poate deschide gura si nu mai mananca.La ce trebuie sa ma astept mai are sanse de viata sau nu?
Pagina 1 din 1
Cancer la gat ''''''''''''''
Scris 28 June 2011 - 06:57 PM
Andreead171, la 23 June 2011 - 06:28 PM, a spus:
Buna ziua a rog frumos raspundeti-mi urgent.tatal meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer malign la gat.a facut radioterapie si din februoarie anul acesta face citostatice.acum o luna i-au fost intrerupte citostaticele iar acum s-a internat din nou dar in alt spital.i s-a spus ca are anemie si hemoglobina scazuta si nu ii poate face citostaticele panu nu face un tratament cu hemoglobina."Asa mi-a spus el".se simte foarte rau nu mai poate deschide gura si nu mai mananca.La ce trebuie sa ma astept mai are sanse de viata sau nu?
In cazul nostru , la indicatia medicului, atunci cand hemoglobina era scazuta a fost necesara transfuzie de sange. Aceasta il va revigora pt o perioada de timp. Dar din pacate nu iti face sperante prea mari...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oare cati oameni au fost traumatizati de doctor?
aici este un caz din pacate al tatalui meu |
tisa | 23 | 4.741 |
|
O sansa pentru vindecare |
American Medical Center | 1 | 581 |
|
|
PMI | 0 | 1.699 |
|
Ingeri fara aripi
Tema pentru acasa... |
Bagherra | 5 | 1.864 |