Şcoala de vară de psihanaliză - a 5-a ediţie -
===========================
Tema - Proces şi Relaţie īn Psihanaliză
=======================
Cursurile școlii se vor derula pe perioada 25-28 august 2011, la Cabana Vānătorilor (lāngă Predeal, spre Trei Brazi) cu participarea psihanaliştilor:
BRĪNDUŞA ORĂŞANU
DANIELA LUCA
RODICA MATEI
GEORGIANA DOBRESCU
DANIELA IRIMIA
ANDREI CONSTANTINESCU
Programul va include prezentări teoretice īn plen, workshop-uri dedicate prezentărilor de cazuri clinice abordate psihanalitic, supervizări de grup și individuale.
=============================================
Evenimentul va fi creditat cu 15 puncte de participare din partea Colegiului Psihologilor.
=============================================
Sunt invitaţi să participe psihologi, medici, psihoterapeuţi aflaţi īn formare, masteranzi, studenţi interesaţi īn iniţierea și perfecţionarea īn domeniul psihanalizei şi psihoterapiei psihodinamice.
http://scoala-de-vara.blogspot.com/
Pagina 1 din 1
Scoala de Vara de Psihanaliza
Scris 24 June 2011 - 01:17 AM
Nu .
Stiu pe cateva persoane de aici cu preferinte psihanalitice
Ce imi place din psihanaliza sunt simbolurile . Asa ca discutie . Cand am fost la un workshop o stimata doamna spusese ceva de moartea mamei si a fatului . Atunci nu intelegeam de unde si pana unde . Limbajul e asa de interpretabil . In cele din urma am inteles .
Am recomandat aceasta scoala de vara celor interesati.Consider ca e mult mai utila
Stiu pe cateva persoane de aici cu preferinte psihanalitice
Ce imi place din psihanaliza sunt simbolurile . Asa ca discutie . Cand am fost la un workshop o stimata doamna spusese ceva de moartea mamei si a fatului . Atunci nu intelegeam de unde si pana unde . Limbajul e asa de interpretabil . In cele din urma am inteles .
Am recomandat aceasta scoala de vara celor interesati.Consider ca e mult mai utila
Aceasta postare a fost editata de Ea.: 24 June 2011 - 01:17 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
eu ,michi! | michi | 3 | 3.790 |
|
am nevoie de o paraere | stanca | 6 | 4.721 |
|
Pielea de pe degete se exfoliaza | mirela p | 2 | 8.952 |