Au fost si altele ciudate, dar asta mi s-a parut cel mai tare, imi pare rau ca n-am avut o camera ascunsa la mine, faceam istorie in cinematografie
Pagina 1 din 1
Cele mai ciudate interviuri de angajare date sau luate
Scris 22 June 2011 - 10:30 AM
Incep eu. Acum un an sunt chemata la al treilea interviu la aceeasi firma. Trecusem deja testele de engleza, franceza, icsel si uord. Si deci ma duc sa vorbesc cu sefa aia mare. Discutam noi asa o juma de ora timp in care se lumina la fata din ce in ce mai tare si la sfarsit parca isi musca limba sa nu imi zica pe loc ca sunt acceptata. Ma vroia pe mine pe postul respectiv, se vedea in ochii ei, pe fata ei si in tot limbajul corpului. Dar imi zice, ca o profesionista ce era " Va dau raspunsul in 24 ore" . Si, inainte sa ne ridicam de pe scaune sa ne luam la revedere ma intreaba " Dar copii aveti? . Eu, de buna credinta " Da, am o fetita de 2 ani" . Cand aude, se intuneca la fata, lasa pe masa dosarul din mana cu o mana tremuranda si ramane asa cateva secunde ca un om care a aflat cea mai ingrozitoare veste din viata lui. Ma apropii cativa milimetri de birou pentru a vorbi cu ea, ca sa aflu ce se intampla, miscare la care ea se da pe spate si isi inceparteaza scaunul de birou. Ma gandesc pe loc " Ii e frica sa nu nasca si ea un copil, se stie ca asta e boala care se ia pe calea aerului" . Mi-am dat seama ca nu am cu cine discuta, dar m-am fortat totusi sa spun cateva cuvinte amabile. Ea a facut acelasi lucru. Ne-am despartit cu aceeasi promisiune ca ne auzim a doua zi. Dupa o saptamana am sunat eu si am fost amanata si tot asa de vreo patru ori . La sfarsit mi s-a spus ca de fapt persoana care lucra inainte pe acel post s-a hotarat sa nu mai plece.
Au fost si altele ciudate, dar asta mi s-a parut cel mai tare, imi pare rau ca n-am avut o camera ascunsa la mine, faceam istorie in cinematografie
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ciocolatica ROM: atunci si acum
Exista diferente intre ROM-ul din comunism si ROM-ul din capitalism? |
Mari-D | 7 | 692 |
|
Vreau sa ma schimb... | Sim_sim | 13 | 5.606 |
|