animalut de casa
Scris 31 January 2006 - 12:18 AM
ce faci cu animalutul de casa cand cineva alergic se muta la tine?pe cine alungi?
Scris 31 January 2006 - 08:04 AM
depinde de persoana!si depinde de animalut!!dar,eu as incerca sa impac cumva persoana alergica!!cu animalutul
Scris 31 January 2006 - 05:48 PM
me my self and i, la Jan 31 2006, 12:18 AM, a spus:
ce faci cu animalutul de casa cand cineva alergic se muta la tine?pe cine alungi?
La mine nu e problema.Am doar un hamster.Sta frumos in acvariul lui cu talasi-e f. haiaos-nu deranjeaza pe nimeni si manaca ORICE ii dau.E mascul si ma gandeam sa-i aduc o partenera-daca as fi in locul lui m-as simti f. singur...
Scris 31 January 2006 - 05:49 PM
Pai.......nu am auzit ca cineva sa fie alergic la perusi.......dar l-as da afara pe omul care se muta la mine in casa..nu m-as desparti de papagalita mea.............si acelei persoane ias face
Scris 31 January 2006 - 07:22 PM
am o pisica de 12 ani si a cistigat simpatia tuturora datorita faptului ca prindea soareci . acum sa nu credeti ca erau asa de multi soareci dar este o vorba din popor care spune < o casa fara soareci este o casa saraca>
Scris 01 February 2006 - 01:07 AM
Au englezii o vorba.... 'love me, love my dog'. In cazul mentionat de tine, as lua-o ad litteram. Daca cineva vrea sa se mute la mine, se muta in conditiile date
Scris 02 February 2006 - 05:50 PM
Citeaza
Afara cu el!!!(ma refer la persoana respectiva)
Scris 12 February 2006 - 05:06 PM
Dau persoana aia fitoasa caruia nu-i place animalutul meu afara!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
e nevoie doar de o semnatura.. |
Shadow and Light | 26 | 8.506 |
|
Mancare pentru broscute testoase,/ pisici,/ caini | Sarah N.... | 1 | 4.704 |
|
Mi-a fugit pisica de acasa :(( |
Pusilove | 30 | 3.134 |