Lu' tanti ii merge mintea sa priceapa multe, poate ca totusi uneori tanti exagereaza, ca si nenea de altfel, priveste/o din lateral nu direct, chiar eram "nefolosibil".
Macar melodiiiiiiiiile, vezi cum esti, eeee, deaia n/are ursu' coada, de fapt poate ca ai dreptate in sensul ca nu m/am priceput sa te apreciez deloc, nu te supara, asa sunt eu, neterminat.
La asta ma gandeam si eu citind, ai grija ce promiti, eu al luat niste palme de la viata, mi/am primit si lectia (ca sa ma exprim plastic) neputintei de a/mi respecta promisiunea, e tade dureoasa si lectia asta, mai bine chiuleam de la ea.
Ce catelus dragut! Erai copil, aha, nenea pricepe greu, proceseaza lent da prost.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asadar despre ce e topicul asta?
"de vorba cu mine", parca am mai zis ceva in deschidere, "oaza pacii"?
Ce/o fi fost in capul meu deschizand un asemenea topic?
Sap si sap, doar voi afla:
Cred ca negasandu/mi locul pe forum am ajuns aici, la un acasa, fie el si pe groapa de gunoi, cand e "acasa", atunci nu conteza nimic altceva, acasa e acasa, si fiecare va ajunge in viata sa inteleaga asta suficient de profund, asa profund incat va intelege adierea sufleteasca emanata de aceste cuvinte, tot asa cum "mama", declansaza instant lacrimi atunci cand esti suficient de fiu in suflet (nu neaparat in fapte cotidiene).
Toata viata (si am trait ceva), dar mai ales a doua jumatate, m/am cauta ca un apucat, desi nu stiam ca asta fac
M/am cautat la inceputurile perioadei, in religia parintilor, a mosilor si stramaosilor mei si nu m/am aflat, sau de fapt, neaflandu/ma m/am apropiat de a ma gasi.
M/am cautat apoi in disperare si depresii, de fapt e imprpriu spus, in astea am ajus, nici in ele nu m/am regasit, dar m/am apropiat.
M/am cautat in lumea magiei initiatice, m/am regasit partial, dar latura conceptuala adoptata de aceasta lume imi cere la schimb ceva ce nu pot sa dau, libertatea conceptuala dobandita cu atata truda, durere si lacrimi, asta nu pot sa fac.
M/am cautat in "inspiratie", a venit inspiratia, a plecat inspiratia tot acolo de unde fusese dezlegata, rezultatul? M/am gasit si mai mult in a fi liber, motiv pt. care iar nu am fost pe placul nimanui.
Niciodata nu am fost pe placul invatatorilor mei, motiv pt. care toti m/au avortat.
Curios e ca, "oaia neagra fiind", am ajuns sa ma plac in sfarsit pe mine, acum poate chiar consider ca am ceva care nu e cu nimic mai prejos de ce au ceilalti, ba ....., iar ce am si creste, e ceva ce nu gasesc ca se cuvine a schimba pe nimic dincele ce mi s/au oferit sau pe care le/am aflat cautandu/ma, si, am aflat destule, motiv pt. care simt nevoia sa multumesc pt. prima data vietii mele triste si dureroase.