sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ARTA IN COLORI GALERIE SI VANZARE DE TABLORI PE PANZA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Paun Florin Valentin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 16 June 2011 - 10:05 PM

Fisier atasat  DSC02347.JPG (866.94K)
Number of downloads: 1SENTIMENTE IN CULORI / GALERIE SI VANZARE DE TABLOURI IN ACRILICE PE PANZA. Daca iti place pictura, viziteaza blogul meu: http://feelings-in-c...s.blogspot.com/, astept comentarii si pareri!
Tablorile se pot cumpara atat din tara cat si din strainatate, pt informatii contacteaza-ma pe: www. feelings_in_colors@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 16 June 2011 - 11:12 PM

foarte multe sentimente. si multe litere. si note muzicale.
0

#3 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 17 June 2011 - 02:08 AM

Daaa,ma bucur tare mult ca am comandat si eu acu cateva luni tabloul ''Luz de la luna'' prin e-mail.Ar fi fost un cadou pentru sotul meu...Dar ce pacat ca al meu e-mail a ramas fara raspuns..Si eu am ramas fara cadoul respectiv....
Deci dupa mine...doar o reclama ieftina la acel site,bolg ce dracu o mai fi.Comenzile nu se onoreaza cu toate ca as fi platit oricat pentru acel tablou.Dar...
0

#4 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 June 2011 - 12:51 PM

Hmm ciudat cum eu nu am citit aceste mailuri niciodata pana acum.Pai daca nu ma interesa mai trimiteam mail ca vreau acel tablou?O sa te sun sa vedem cum aranjam,pentru ca al meu sot il vrea neaparat.Cu toate ca nu imi amintesc sa fi primit acele e-mailuri,daca a fost vina mea,imi cer scuze.

LE:S-a rezolvat,a fost o neintelegere. :friends:

Aceasta postare a fost editata de BlueSugar: 17 June 2011 - 01:05 PM

0

#5 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 June 2011 - 10:58 PM

Pentru ca ma simt inca aiurea ca am comentat aici naspa,ma simt datoare sa spun ce s-a intamplat in ultimele 2 saptamani.Am vorbit cu Valentin la telefon si pe mess despre acel tablou.Am trimis banii,dupa 4 zile am primit tabloul.Este frumos,dar prea mic pentru omu' meu.Asa ca am vorbit iar cu Valentin si l-am comandat in format mai mare.L-am comandat sambata sau duminica trecuta,daca nu ma insel,iar el m-a anuntat astazi ca tabloul este gata.Il voi primi saptamana viitoare si abia asteptam.
Multumesc frumos,Valentin.Si imi permit sa atasez o poza cu tabloul ce va atarna pe unul din peretii nostri saptamana viitoare :yes:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic