sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tratament cu interferon 6 luni de la excizia melanomului malign Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   ella14 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-May 07

Scris 26 May 2007 - 03:32 AM

Buna!
Sunt in cautarea unui spital (nume doctor) care aplica terapie cu Interferon in cazuri de melanom malign.
De-asemenea as vrea sa cunosc mai multe despre efectele secundare ca urmare a unui astfel de tratament.
Daca cineva are informatii legate de acest subiect raman recunoscatoare.

Mii de multumiri,
Ela
0

#12 Utilizator offline   emi30 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-December 07

Scris 14 December 2007 - 11:14 PM

Razele Gamma Knife,se fac la noi in tara la spitalul Bagdasar -Arsenie in Bucuresti,dar efectul lor pt.metastazele cerebrale provocate de melanomul malign il stie cineva?Cunosc persoana care a facut aceste raze,si nu e bine.Ma intereseaza orice informatie care m-ar putea ajuta pt.urmatoarea situatie:diagnostic-melanom malign{martie-2007}operat,-bloc ganglionar axial operat{19 ganglioni,din care17 metastazati},tratament cu interferon de 3 ori pe sapt/10mill unitati.In urma unei hemipareze s-a facut CT la cap{care pina acum nu a fost recomandat de nici un medic,DE CE OARE???}Rezultatul-multiple metastaze cerebrale.Urmeaza raze Gamma Knife pt.cele 3 mai mari metastaze,apoi radioterapie pe tot capul,apoi chimioterapie cu decarbazina.In paralel cu toate acestea tratamentul cu interferon,regim alimentar adecvat{sucuri naturale,legume,fructe,carne slaba si fiarta,etc}.Spider imi poti da un sfat ce se mai poate face in continuare,acest om este sotul meu si sunt disperata,as incerca orice tratament care sa il ajute.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Mai mergem la mare? mel74  3 3.024
Replici noi Melanom sau nev? Am nevoie de o parere
melanom sau nev?
albinutza88  1 2.283
Hot Topic (New) Atasamente Melanom malign. Topic combinat.
- intrebari / raspunsuri
Lorryd  288 127.934
Replici noi Umflatura pe umarul stang Vlaadd  5 2.744
Replici noi Melanom malign - ce urmeaza?! andreea85  1 9.069