Buna!
Sunt in cautarea unui spital (nume doctor) care aplica terapie cu Interferon in cazuri de melanom malign.
De-asemenea as vrea sa cunosc mai multe despre efectele secundare ca urmare a unui astfel de tratament.
Daca cineva are informatii legate de acest subiect raman recunoscatoare.
Mii de multumiri,
Ela
Tratament cu interferon 6 luni de la excizia melanomului malign
Scris 14 December 2007 - 11:14 PM
Razele Gamma Knife,se fac la noi in tara la spitalul Bagdasar -Arsenie in Bucuresti,dar efectul lor pt.metastazele cerebrale provocate de melanomul malign il stie cineva?Cunosc persoana care a facut aceste raze,si nu e bine.Ma intereseaza orice informatie care m-ar putea ajuta pt.urmatoarea situatie:diagnostic-melanom malign{martie-2007}operat,-bloc ganglionar axial operat{19 ganglioni,din care17 metastazati},tratament cu interferon de 3 ori pe sapt/10mill unitati.In urma unei hemipareze s-a facut CT la cap{care pina acum nu a fost recomandat de nici un medic,DE CE OARE???}Rezultatul-multiple metastaze cerebrale.Urmeaza raze Gamma Knife pt.cele 3 mai mari metastaze,apoi radioterapie pe tot capul,apoi chimioterapie cu decarbazina.In paralel cu toate acestea tratamentul cu interferon,regim alimentar adecvat{sucuri naturale,legume,fructe,carne slaba si fiarta,etc}.Spider imi poti da un sfat ce se mai poate face in continuare,acest om este sotul meu si sunt disperata,as incerca orice tratament care sa il ajute.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mai mergem la mare? | mel74 | 3 | 3.024 |
|
Melanom sau nev? Am nevoie de o parere
melanom sau nev? |
albinutza88 | 1 | 2.283 |
|
- intrebari / raspunsuri |