Sari la conținut
Forum Roportal
Baleanu

Aplica acum la Scoala de Vara FORCE 2011 !

Postări Recomandate

FORCE - Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invita elevii de liceu din intreaga tara sa aplice la cea de a treia editie a Scolii de Vara FORCE, ce se va desfasura in perioada 4-14 August 2011!

 

Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educatie non-formala de calitate, intr-un mediu interactiv, antrenant, presarat cu activitati sportive, excursii si jocuri de team-building, menite sa dezvolte spiritul creativ, ideea de echipa si metodologiile educationale complementare. Trainingurile FORCE vor fi sustinute de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Printre temele abordate se numara: consiliere personala si profesionala, orientarea in cariera, vorbirea in public, branding personal, managementul proiectelor si al timpului, tehinici de vanzari si multe altele. Pe langa acestea, organizatorii au pregatit nenumarate surprize ce vor aduce energie, entuziasm si zambetul pe buze tuturor participantilor.

 

Povestea FORCE nu se opreste pe 14 August, elevii devenind ulterior membrii ai Comunitatii FORCE, astfel continuand sa se dezvolte intr-o retea de tineri pe care ii leaga experienta FORCE, dorinta de a progresa si nu in ultimul rand performanta. In aceasta maniera ei vor avea oportunitatea de a initia si de a se implica in diferite proiecte sociale, putand sa puna in aplicare cele invatate la Scoala de Vara FORCE.

 

post-338005-0-98257100-1307509687_thumb.jpg

post-338005-0-21699100-1307509704_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×