Este prima data cand scriu aici pe site... singurul loc poate unde ma pot descarca.. Sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani. Am aflat insa de aproximativ o luna ca m-a inselat. Povestea e cam asa : a fost plecat un timp in alta tara cu serviciul... acolo, se pare ca si datorita influentei colegilor, si-a facut un cont pe un site de matrimoniale. Asta se intampla acum 2 ani. Discutiile pe care le-a purtat acolo nu le stiu dar le-am vazut insa pe cele din ultimele luni. Asa am aflat ca purta tot felul de discutii despre sex cu unele persoane, altor persoane li se adresa deja cu aceleasi cuvinte de alint pe care mi le spunea mie, am aflat ca una dintre ele i-a fost amanta la un moment dat (spune el ca doar o data s-a intamplat), alteia ii spunea ca a iubit-o... alteia ca-i e dor sa mai stea la taclale toata noaptea...ca e draguta... etc etc
Am discutat cu el in momentul in care am aflat dar m-a asigurat ca totul a fost doar un joc.. doar cuvinte aruncate pe net..si ca ceea ce regreta enorm este faptul ca s-a culcat cu alta, ca nu stie de ce a facut-o..
Am plans impreuna, a regretat, a sters contul, a jurat ca nu ma mai dezamageste, ca ma iubeste doar pe mine...dar eu..m-am blocat. Fiecare zi e o noua zi cand ma trezesc in cosmarul asta. Am crezut ca totul e perfect, ca nu are ochi decat pentru mine...iar acum... nu mai stiu cine e. Ce sa fac? Cuma sa fac? Cum sa iert? Poate ma puteti ajuta voi... pentru ca nu am cu cine vorbi.
Aceasta postare a fost editata de Mallina: 06 June 2011 - 01:20 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS