sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Diane 35 - in tratamentul acneei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   NicoA 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-June 11

Scris 03 June 2011 - 07:06 PM

Buna!
Acum cateva luni au inceput sa-mi apara pe spate si pe fata cosuri foarte mari,dureroase si pline de puroi.Am fost la doctor si m-a trimis la ginecolog,acolo am facut o ecografie si se pare ca am ovare micropolichistice.Dermatologul mi-a prescris diane 35 iar local folosesc in fiecare zi skinoren si eryfluid.Folosesc acest tratament de 3 luni,tenul s-a mai curatat dar mi-au ramas puncte rosii pe fata si inca imi apar cosuri,e adevarat ca sunt mai mici si nu mai au acel cap alb dar pe prospectul pastilor scrie ca in 3-4 luni eruptia acneica dispare.Doresc sa stiu daca cineva foloseste acest tratament si daca s-a vindecat.Mi-ar mai ridica moralul sa stiu ca altii s-au vindecat.
0

#2 Utilizator offline   Aether. 

• ...infinit...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 03 June 2011 - 07:25 PM

Vezi postareaNicoA, la 03 June 2011 - 07:06 PM, a spus:

Buna!
Acum cateva luni au inceput sa-mi apara pe spate si pe fata cosuri foarte mari,dureroase si pline de puroi.Am fost la doctor si m-a trimis la ginecolog,acolo am facut o ecografie si se pare ca am ovare micropolichistice.Dermatologul mi-a prescris diane 35 iar local folosesc in fiecare zi skinoren si eryfluid.Folosesc acest tratament de 3 luni,tenul s-a mai curatat dar mi-au ramas puncte rosii pe fata si inca imi apar cosuri,e adevarat ca sunt mai mici si nu mai au acel cap alb dar pe prospectul pastilor scrie ca in 3-4 luni eruptia acneica dispare.Doresc sa stiu daca cineva foloseste acest tratament si daca s-a vindecat.Mi-ar mai ridica moralul sa stiu ca altii s-au vindecat.

Iti trimit pm.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Veruci plane si eczematide anyutza  1 4.512
Replici noi Cuperoza madalina _  5 9.939
Replici noi Fetita de 8 ani - pielea de pe degete (palma - talpa) se exfolieaza