OFERTA CATELUSA
Scris 06 September 2004 - 12:03 PM
NAOMI este o catelusa care a fost gasita intr-o cutie de carton, in padure, in ziua in care a fost fatata. A fost hranita cu biberonul, pusa pe picioare, deparazitata, vaccinata, tratata cu calciu si vitamine si acum este pregatita sa se integreze intr-o familie iubitoare. Este foarte energica, vesela, jucausa, mancacioasa, tandra, iubeste copiii si pisicile. A fost crescuta la bloc, dar este adaptabila si la curte. Este de talie medie spre mare, nu are o rasa anume, dar inteligenta si capacitatea ei de iubire ar fi invidiate de orice caine cu Pedigree! Pe data de 22 august a implinit 5 luni. Este multicolora pe fond negru, supla si inalta, cu botul lung, gen doberman.
0745.378.333
0745.378.333
Scris 06 September 2004 - 01:09 PM
Nu e nevoie sa scri mesajul in fiecare categorie a forumului.
Nu te ajuta cu nimic.
Nu te ajuta cu nimic.
Scris 06 September 2004 - 08:44 PM
Poate ca ma ajuta, de ce nu? Poate la un moment dat vede anuntul cineva interesat.
Scris 07 September 2004 - 12:06 AM
Nu te ajuta. Pe unele forumuri te poti alege cu o banare pe chestia asta.
Eu nu am actionat asa deoarece este un gest foarte frumos cel pe care la-ai facut: ai lua un catelus abandonat.
Sunt sigur ca se va gasi cineva care doreste o catelusa (chiar daca mesajul nu apare in fiecare categorie).
Eu nu am actionat asa deoarece este un gest foarte frumos cel pe care la-ai facut: ai lua un catelus abandonat.
Sunt sigur ca se va gasi cineva care doreste o catelusa (chiar daca mesajul nu apare in fiecare categorie).
Scris 07 September 2004 - 08:33 AM
Vezi Cristina Naicu: ai fost apreciat pentru gestul pe care la-ai facut.
Din pacate e nu am unde sa o tin pe Naomi, iar roportal are deja 3.
Din pacate e nu am unde sa o tin pe Naomi, iar roportal are deja 3.
Scris 08 September 2004 - 09:18 AM
well poti sa te duci pe www.animax.ro si sa intri la anunturi. acolo poti lasa un mesaj referitor la catelusa ta. e super simplu si daca vrei poti cere si niste bani(ceea ce sper ca nu vei face).
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pisoi necajit cauta stapan/a | rene | 1 | 4.669 |
|
Ceva la urechi | Cimpyx | 6 | 2.269 |
|
Va rog poate putetzi sa ma ajutatzi | Grasbarbos | 8 | 3.096 |
|
Pisicutza sau chinchilla? | Kitty_1776 | 3 | 4.548 |