Am instalat Daemon Tools Lite si a inceput sa imi apara cand intru Internet Explorer in loc sa imi apara Google imi apare o pagina cu Daemon Tools Search imi puteti spune cum sa o dezactivez va rog? A da am uitat sa spun ca se deschide un tab nou in care imi apare dupa aceea pagina de intrare Google. va rog mult imi spuneti cum o dezactivez?
Pagina 1 din 1
probleme internet
Scris 31 May 2011 - 04:35 PM
GABY g, la 31 May 2011 - 04:11 PM, a spus:
Am instalat Daemon Tools Lite si a inceput sa imi apara cand intru Internet Explorer in loc sa imi apara Google imi apare o pagina cu Daemon Tools Search imi puteti spune cum sa o dezactivez va rog? A da am uitat sa spun ca se deschide un tab nou in care imi apare dupa aceea pagina de intrare Google. va rog mult imi spuneti cum o dezactivez?
Deschide Internet Explorer -> Tools -> Internet Options -> Use Blank -> OK. După asta, pagina Internet Explorer va fi complet albă.
Dacă nu merge aşa, va trebui să mergi pe System Restore şi să pui un Restore Point cu o dată de dinainte de a ţi se întâmpla aşa, şi totul va reveni la starea iniţială. Acolo sigur vei reuşi. Mi s-a întâmplat şi mie.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajutor creere joc!
Am nevoie de niste ajutor! sunt incepator! |
Raul96 | 2 | 1.139 |
|
paragon partition | Narcisu20 | 0 | 1.476 |
|