Prima Dragoste Cum sa cuceresc o fata????
Scris 31 May 2011 - 02:58 PM
Scris 31 May 2011 - 03:07 PM
Scris 31 May 2011 - 09:44 PM
Scris 31 May 2011 - 09:48 PM
la varsta ta, ca sa arati bine si sa te dezvolti armonios, trebuie sa te odihnesti.
si ptr. asta iti cam trebuie 9-10 ore de somn.
sou, trebuie sa fi fost deja la culcare.
Scris 31 May 2011 - 10:21 PM
Scris 01 June 2011 - 05:40 PM
LoLexTheBlind, la 31 May 2011 - 02:58 PM, a spus:
Bufon??? Frate , am varsta ta dar nu inteleg de ce sa faci pe bufonu sa o cuceresti
Veneam intr-o zi de la scoala , ea tocmai venise statea la mine in fata blocului,singura.M-am asezat langa ea am inceput sa discutam si nu pra mi-am dat seama ce a trecut timpul.(noi deja ne cunosteam mereu eram fericiti sa vorbim si doar daca ne vedeam era de ajuns , mie cel putin imi aducea zambetul pe fata) in fine continuam.....in timp ce vorbeam o suna maicasa:( trebuia sa plece in casa) asa ca m-am oferit sa o conduc , pe drum doar ne uitam unul la altul si zambeam singura vorba era "-de ce razi?""-a nimic da tu de ce zambesti asa larg?".Ajuns la ea la scara i-am zis "pa" ne-am uitat adanc in ochi dar nu s-a intamplat nimic , eu am plecat mai devreme pt ca stiam ca are prieten si nu as fi vrut sa intervin sau asa ceva.......
Ziua urmatoare era seara stateam la ea la scara cu 2 prieteni ea cu inca o fata.... spre norocul meu cei 3 stiuau ca noi ne placem asa ca au plecat toti la magazin pe motivul" Nu mai avem seminte"=)) ramas singur cu ea am inceput sa ma simt ciudat a inceput sa vorbim, i se facuse frig dar afara erau 20 de grade , i-am dat geaca si in momentul cand io puneam pe umeri m-am trezit cu buzele lipite de buzele ei( pupicul asta era asigurarea de care aeam nevoie , ca sa stiu ca ma iubeste mai tare ca pe viitorul EXprieten), dupa aceea ne-am uitat lung si ne-am sarutat totul parca venise de la sine.
Ma scuzi ca am scris aici o povestioara dar parca simteam nevoia sa "ma laud" un pic cu ea , mie cel putin nu mi s-a parut real .
CONCLUZIA: poti so faci sa te placa doar fiind tu insuti, si nici nu o sa-ti dai seama cand te vei saruta cu ea.!
P.S.: Invata sa saruti daca nu stii, eu aveam emotii mari ea avand 16 ani sarutase multi oameni, si nu vroiam sa fiu cel mai jos ,dar , a iesit bine ,m-a ajutat si faptul ca " o inebunisem cu sarmul meu "
Bafta
Aceasta postare a fost editata de Un.simplu.cont: 01 June 2011 - 05:45 PM
Scris 02 June 2011 - 09:30 PM
Un.simplu.cont, la 01 June 2011 - 05:40 PM, a spus:
Cu o floare nu se face primavara. Nu cred eu ca iubirea e atat de simpla si banala incat se poate rezuma doar la un prim-sarut. Poate doar simpatie, sau na, te-a asigurat ca te place, dar nu ca te iubeste. Cred ca e prea mult spus. Sau sunt eu proasta si nu stiu cu ce se mananca?
Scris 03 June 2011 - 11:36 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum o fac sa ma ierte?
Vreau sa o recuceresc dar cum?? |
kazy | 41 | 8.712 |
|
Iubire neimpartasita
ultima greseala facuta in dragoste...... |