sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Un sfat va rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Eusaualtu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-May 11

Scris 30 May 2011 - 03:32 PM

sunt impreuna cu prietena mea de 3 ani,mi-a fost alaturi tot timpul,m-a inteles de multe ori cand greseam,de ceva timp datorita problemelor care le-am intampinat,simteam nevoia sa ma descarc pe cineva si din pacate ea a fost alegerea mea,am dat vina pe ea pt toate esecurile mele,si acum cred ca am intrecut limita,ea este plecata la munca in strainatate,de putin timp,si saptamana vitoare ajunge acasa.tot timpul in care a fost plecata vorbeam la telefon zilnic,dar ne certam din motive nesemnificative pentru ca asa sunt eu tampit,dupa o saptamana in care nu am vb mi-a spus ca nu mai are rost sa continuam relatia si ca ea sa hotararat sa renunte,mi-am cerut scuze in toate felurile posibile,dar degeaba,si cu toate astea ma suna din cand in cand sa ma intrebe ce mai fac sau cum sunt.de fiecare data cand vb cu ea si ii spun ca o iubesc sau cat de mult imi lipseste ori imi spune sa termin cu declaratile ca nu isi mai au rostul ori nu imi spune nimic,pur si simplu se face ca nu aude.va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac nu vreau sa o pierd.Va multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 30 May 2011 - 04:12 PM

se pare ca te-ai mobilizat cam tarziu. eu inteleg ca ai pierdut-o deja.
1

#3 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 30 May 2011 - 04:17 PM

AI FOST impreuna cu prietena ta, nu mai esti.
0

#4 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 30 May 2011 - 04:25 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 30 May 2011 - 04:12 PM, a spus:

se pare ca te-ai mobilizat cam tarziu. eu inteleg ca ai pierdut-o deja.

Exact!

ON:
Nici eu nu ti-as mai acorda inca o sansa. Sunt(eti) multi barbati care in momentul nervilor vostri, nu gasiti alta metoda de descarcare decat fiintele de langa voi care poate va iubesc si va inteleg. DAR, fiecare om are o limita. Gandind la rece, daca ea ti-ar fi facut tie ce i-ai facut tu (nu conteaza ce; e bine ca totusi constientizezi ca ai gresit), cum ai fi reactionat? Cat ai fi acceptat, tinand cont si de faptul ca esti barbat si nah, ai orgoliu? Rar un om, indiferent ca e barbat sau femeie, isi poate schimba caracterul dobandit de o viata, asa ca ma indoiesc ca tu te vei schimba chiar daca ea te-ar ierta. Te poti schimba in oarecare masura, in momentul in care vei invata ceva din relatia asta si iti va folosi intr-o alta relatie. Dar cu ea ai putea recidiva foarte usor, nu neaparat pentru ca vrei, dar obisnuinta e cea mai grea boala de vindecat.
2

#5 Utilizator online   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 30 May 2011 - 04:46 PM

Ce ai facut tu, dand vina pe ea pentru esecurile tale, e urat. Poate ca o pauza e necesara ca sa inveti sa nu te mai comporti asa imatur, si urat. Dupa care vezi tu ce ai de facut. Daca tot mai intreaba ce faci, inseamna ca macar puteti ramane prieteni, si sa ii dovedesti poate ca te poti dezbara de obiceiuri proaste. Asta e sansa ta.
2

#6 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 30 May 2011 - 06:08 PM

Poti sa ai rabdare si sa fii chill. Daca nu faci asta, n-o sa mai vorbiti deloc.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) L-am prins.. singura  53 6.753
Hot Topic (New) Sa plec...sau sa raman
va rog da ti mi un sfa ugent!!!!!!!!&#
deeas  39 5.654
Hot Topic (New) Iubesc un baiat si nu stiu cum sa procedez cu el Sammirrah  35 6.144
Hot Topic (New) Nu am idee ce sa fac .. L.G.R  56 6.008
Replici noi Ce sa fac ?
....
Sabaualin  6 1.131