Ma numesc Andrei ce sa va spun despre mine am 27 de ani un job ok si stau singu.
Acuma aproape 2 ani de zile am avut o relatie care a durat aproape 2 ani, pt mine fata cu care am fost insemna totul ( "apa, aer, hrana, fericire, tristete) am tinut la ea ca la ochi din cap..
Eu aveam si ganduri de casatorie cu ea , dar nu a fost sa fie, dupa ce ne-am despartit eu am suferit foarte mult circa 3 luni de zile , dar cu ajutorul familiei pritenilor mi-am revenit.
Am uitat de EA nu imi este gandul la ea , am ramas doar cu amintirile frumoase petrecute impreuna, dar in schimb ma confrunt cu o problema pe care inaite nu o aveam.
Eu de aproape 2 ani de zile nu am reusit sa imi ''refac viata'' adica o noua relatie serioasa, doar pt o seara , doua si atat, nu mai am incredere in mine , am incercat cu cateva fete dar nu a fost sa fie.
Tot timpul traiesc cu frica ca poate si cu ia va fii la fel, si din cauza asta imi e frica sa ma duc mai departe.
Stiu ca problema e la mine , sau mai exact la increderea in sine...dar habar nu am cum sa lucrez sa imi recapat increderea.
Daca se poate va rog frumos un sfat.
Contact
Facebook
Twitter
RSS