sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pareri bijuterii inox sunt la moda bijuterii din inox? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   AlexandraToma88 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-May 11

Scris 27 May 2011 - 03:14 PM

M-am saturat de bijuteriile din aur si argint si as vrea sa incerc ceva nou, m-am gandit la bijuteriile de inox ca ar fi la moda, ce parere aveti?

Aceasta postare a fost editata de lupini: 27 May 2011 - 04:19 PM
Motiv editare: A fost şters linkul pentru că reprezintă reclamă.

0

#2 Utilizator offline   Cristinamoise22 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-May 11

Scris 31 May 2011 - 11:41 AM

Vezi postareaAlexandraToma88, la 27 May 2011 - 03:14 PM, a spus:

M-am saturat de bijuteriile din aur si argint si as vrea sa incerc ceva nou, m-am gandit la bijuteriile de inox ca ar fi la moda, ce parere aveti?

Bijuteriile din inox va ajuta sa accesorizati o tinuta deosebita, si sunt mult mai accesibile decat cele din aur, argint sau platina.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 31 May 2011 - 01:58 PM
Motiv editare: Mesaj editat prin eliminarea reclamei.

0

#3 Utilizator offline   Anca123 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-October 11

Scris 20 October 2011 - 09:13 PM

Ce parere aveti despre genul asta de accesorii?

Fisiere atasate

0

#4 Utilizator offline   unstoppable 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-May 11

Scris 20 October 2011 - 11:07 PM

Vezi postareaAnca123, la 20 October 2011 - 09:13 PM, a spus:

Ce parere aveti despre genul asta de accesorii?

nu-mi plac. :crazy:
0

#5 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 20 October 2011 - 11:27 PM

Gablontzuri. Dar pot arata si bine, deci de ce nu? Platina e cam scumpa pentru majoritatea roportalienilor...
1

#6 Utilizator online   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 22 January 2012 - 07:53 PM

unele bijuterii din inox sunt chiar de efect - dezavantajul este ca sunt ceva mai grele decat alte bijuterii dar asta se datoreaza si faptului ca sunt mai mari decat altele - cel mai mult imi place sa accesorirez gentile cu ele - de exemplu o bratara de inox - din acelea care sunt taiate si se pot desface, merg sa le agati de bareta gentii - sau un cercel il poti agata la portofel sau la celular - sau un colier il poti invarti in jurul manerului de la geanta
ca sa nu mai spun ca pot fi purtate la blugi skinn, la geci de piele sau de blugi si in combinatie cu esarfe cu modele in jurul gatului :aranjare:
0

#7 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 23 January 2012 - 02:26 AM

Cand aud inox,automat ma gandesc la furculite,cutite....nu ma vad cu bijuterii din inox pe mine.
1

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 23 January 2012 - 05:26 AM

Vezi postareaLightsome*, la 20 October 2011 - 11:07 PM, a spus:

nu-mi plac. :crazy:

Nici mie.
0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 February 2012 - 12:03 PM

Cred ca tu inca n-ai vazut adevaratele bijuterii din inox!!! Sint splendide si foarte folosite ... ati ghicit ... in USA!!! Nu sint ieftine deloc!!! dar nici grele si se poate dormi cu ele :yahoo: Se organizeaza partiuri cum era odata pentru canistre de plastic si gazda primea o matura si faras cadou sa aibe cu ce matura dupa potentialii clienti :crazy: Acum insa se ofera un lantisor lung din 2 siruri, ca in filmul cu Gatsby :doh:
Din grupul de femei numai eu n-am asa bijuterie, toata lumea a gazduit petrecerea sa primeasca gratuit. Nici dupa argint nu ma omor ... pe aur, platina si perle dau bani.
0

#10 Utilizator offline   Goda 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-April 12

Scris 12 April 2012 - 10:24 AM

Exista si bijuteriile din Tungsten Carbide, acestea sunt altceva. Aurul, argintul etc. nu sunt preferatele mele. Exista persoane care cumpara bijuterii din aceste metale cu gandul ca le vor vinde candva (lasa mama, ia din aur ca are valoare). Noi am preferat Tungsten Carbide pentru designul incredibil, unic pot spune, si caracteristicile metalului:
Tungsten Carbide este de 10 ori mai dur decât aurul și argintul, de 8 ori mai dur decât platina, și de 4 ori mai dur decât titanul.
Este cel mai rezistent la uzură, dintre toate metalele existente din care se confectionează bijuterii.
Datorită durității sale extreme, inelele/verighetele din Tungsten Carbide își vor menține forma, se vor zgâria cel mai greu, și își păstrează luciul cel mai mult dintre toate bijuteriile disponibile pe piață.
Bijuteriile din acest metal nu se poate indoii.
Achizitia am facut-o de pe magazinele online din sua. Lucru complicat pentru ca sunt costuri in plus: transport, taxe vamale. Si in cazul in care trebuie trimisa inapoi ca marimea nu este buna, se pierd toate taxele vamale platite(nu pot fi recuperate de la statul roman), iar cand soseste marimea schimbata iar taxe vamale, transport etc. Intre timp a aparut un mag online si in Romania EDIT si astfel nu am mai avut toate celelalte probleme(taxe vamale, transport, timp de asteptare 1 luna). Dupa sirul de nemultumiri, ramane satisfactia verighetelor. :yes: Lucrurile de caliate trebuiesc mentionate, nu are sens sa discutam fara sa dam exemple.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 19 April 2012 - 12:47 PM
Motiv editare: eliminat link reclama

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse