Colonul iritabil o afectiune cat se poate de sacaitoare
Scris 27 May 2011 - 11:33 AM
Scris 27 May 2011 - 11:41 AM
Dar cu dus la baie nu am (avut) probleme. A fost doar o criza acum 4 ani, de atunci numai simptome usoare, daca renunt la alimentele care fermenteaza, nu am nimic.
Scris 27 May 2011 - 11:49 AM
Scris 27 May 2011 - 01:47 PM
Acum cativa ani am patit-o si eu , am fost la un nutritionist care mi-a recomandat un regim alimentar pentru o perioada de 30 de zile : fara fructe ( decat banane aveam voie ) , fara zarzavaturi si fara lactate ( doar branza si cascaval ).Tratament am avut asa : spasmomen, debridat si redigest .De atunci nu am mai avut probleme dar vreau sa spun ca tocmai in luna aia imi ploua in gura dupa sana , lapte batut si alte fructe
Scris 27 May 2011 - 02:07 PM
Scris 27 May 2011 - 02:20 PM
Xylia, la 27 May 2011 - 02:07 PM, a spus:
Chiar deloc Xilia , dar am tinut acel regim si tratamentul fix o luna .Ce am mai observat la mine , mere nu pot sa mananc din comert , decat din pom .Si uneori imi ploua in gura dupa acelea mari si galbene dar ma abtin .In rest pot acum sa mananc orice fruct , incearca si tu sa faci asta o luna , stiu ca este greu dar.......poate are efecte pozitive si la tine .Stiu ca suntem diferiti , avem organisme diferite si ce a fost ok la mine poate la altcineva nu are efect dar nici rau nu are ce sa-ti faca
Incearca si cu stresul sa faci ceva , poate cauza multe rele si apoi si daca te stresezi si daca nu , lucrurile tot asa decurg , nu le influenteaza cu nimic ca tu te stresezi .
Scris 27 May 2011 - 02:27 PM
Glumesc eu, glumesc, dar e o problema care, desi nu atat de grava, afecteaza vietile persoanelor ce o au.
Scris 27 May 2011 - 02:47 PM
Xylia, la 27 May 2011 - 02:27 PM, a spus:
Glumesc eu, glumesc, dar e o problema care, desi nu atat de grava, afecteaza vietile persoanelor ce o au.
Nu este grava dar daca persista .....mucoasa intestinelor in timp ...dar ce-ti explic eu ca doar esti in domeniu
Plus ca este destul de incomod , daca te apuca brusc cand nu esti acasa ....
Scris 27 May 2011 - 03:06 PM
Sunt in continua asteptare la rezolvarea unei probleme esentiale pt mine. Am facut demersurile necesare si-acum depind de altii, astept o instiintare, ce tot intarzie.
Am ajuns sa am diaree cu dureri descrise de voi, indiferent ce mananc, si cand o tratez, sa ma constip. Senzatiile le am aceleasi, cum aveti/ati avut voi.
Intradevar e neplacut si nici nu mai stiu cum sa ma tratez ca sa mi se regleze aceste functii.
Am incercat cu paine prajita si ceai de menta, pe o zi sunt OK, apoi nu mai ies si reiau tratamentul cu lactate, pt ca urmeaza contipatia, asa oscilez intre extreme.
Am inceput sa ma adaptez, sa ma obisnuiesc. Sa ma stresez si pt asta?
Scris 27 May 2011 - 03:15 PM
carly, la 27 May 2011 - 03:06 PM, a spus:
In nici un caz sa nu te stresezi dar trebuie sa cauti remedii si sa vezi ce anume iti cauzeaza aceste alternari .Dupa acel tratament imi beau cafeaua dimineata dupa care merg la baie apoi abia dimineata urmatoare .Eu zic ca asta se numeste normalitate , nici mai rar dar nici mai des
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
invidia
cum te poti apara de ea? |
lorelai1907 | 62 | 14.965 |
|
|
Strut | 73 | 10.381 |
|