Ia sa continuam noi aventurile eroilor nostri si la scoala.
Eo am rasarit ca o stea , la gradi, si am apus ca o cometa, la scoala.
In clasa intai sau a doua, nu mai tin bine minte, mi-a fost rusine sa-i cer lu' doamna (care atunci era tovarasa) voie pana la toaleta si am facut pipi pe mine. In clasa. Pe scaun. Era iarna si pe sub niste pantaloni din aia de fas cred ca aveam asa : ciorapei, pantaloni de pijamale si izmene
In rest, eram tocilara de prima clasa.Am luat si io o data un patru la engleza si l-am bocit doua saptamani, ocazie cu care am dat jos si ceva sunculitza.
Cu baietii eram slabuteanu rau de tot. In clasa a doua incepusem sa ma simt chiar in neregula din cauza asta. Intr-o zi , ne controla doamna temele si a ajuns la un coleg, Andrei, si l-a intrebat de ce e asa de aiurit, ori e indragostit? Eo , fara sa am vreo treaba cu el, am suspinat adanc in bancuta mea si mi-am zis ca "nu de mine". In aceeasi zi, la ultima ora, adica la desen, el a venit la mine la banca si mi-a facut cea mai frumoasa declaratie pe care am auzit-o pana azi.
Aaaa, si mai bine de jumate din dinti mi i-a scos doamna. De fapt, ni-i scotea la toti. Avea ata din aia speciala in dulap si ne executa imediat ce-i ziceam ca ni se clatina vreun dinte.
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 26 May 2011 - 08:50 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS