sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sunt pe jumatate demon/inger pentru cei ce cred sau chiar sunt..... Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Stefan-Alexandru 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 10

Scris 26 May 2011 - 06:27 PM

dar tu Dreamer Girl esti demon/inger sau ai intrat de curiozitate

eu de exemplu pot vorbii cu mortii...am premonitii,pot face sumonari,blestemesi probabil pot invia oamenii daca as avea destula energie ...nu am incercat pe oameni dar cu un soricel de casa am reusit(stiu ca era mort avea matele iesite prin partea din spate)

Vezi postareaAllexandrra, la 26 May 2011 - 06:19 PM, a spus:

In ce momente se activeaza amintirile astea?
Pe mine ma pasioneaza psihologia si sunt curioasa ce stari ai cand iti amintesti aceste lucruri. Nu vreau sa insinuez ca ai fi nebun, ci pur si simplu sunt curioasa.

nu am momente fixe si nici nu tine de starea de spirit...cat despre daca sunt sau nu nebun am fost la mai multi psihologi si au spus ca sunt putin depresiv dar nu nebun si nici nu am nevoie de medicamente antidepresive adik nu am probleme cu capu doar sunt trist din cauza incercarilor de zi cu zi

daca ma credeti sau nu este total alegerea voasta mie imi este indiferent eu stiu ca este adevarat si nimeni nu imi poate lua asta :spiteful:
1

#12 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-September 10

Scris 26 May 2011 - 06:30 PM

Vezi postareaStefaneliu, la 26 May 2011 - 06:20 PM, a spus:

dar tu Dreamer Girl esti demon/inger sau ai intrat de curiozitate

eu de exemplu pot vorbii cu mortii...am premonitii,pot face sumonari,blestemesi probabil pot invia oamenii daca as avea destula energie ...nu am incercat pe oameni dar cu un soricel de casa am reusit(stiu ca era mort avea matele iesite prin partea din spate)

mi-am amintit un vers dintr-o melodie cu ocazia asta, care zicea cam asa: Sunt si inger,sunt si drac
Deci, eu nu ma consider nici inger, nici drac, ci OM. Sunt un om ca toti oamenii, am 2 maini, 2 picioare, un cap si toate cele. Dupa cum spune si nickname-ul meu, sunt o fata visatoare, deci un OM visator. Am intrat pe acest topic pentru ca mi-a atras atentia titlul si am vrut sa vad despre ce e vorba :o: .
Deci zici ca invii soareci. Interesant... Da de ce nu incerci sa invii animale mai folositoare omului? ca de soareci nimeni nu prea are nevoie.
0

#13 Utilizator offline   Stefan-Alexandru 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi blog

Scris 26 May 2011 - 06:37 PM

Vezi postareaDreamer girl, la 26 May 2011 - 06:30 PM, a spus:

mi-am amintit un vers dintr-o melodie cu ocazia asta, care zicea cam asa: Sunt si inger,sunt si drac
Deci, eu nu ma consider nici inger, nici drac, ci OM. Sunt un om ca toti oamenii, am 2 maini, 2 picioare, un cap si toate cele. Dupa cum spune si nickname-ul meu, sunt o fata visatoare, deci un OM visator. Am intrat pe acest topic pentru ca mi-a atras atentia titlul si am vrut sa vad despre ce e vorba :o: .
Deci zici ca invii soareci. Interesant... Da de ce nu incerci sa invii animale mai folositoare omului? ca de soareci nimeni nu prea are nevoie.

am incercat pe un soricel dearece l-am gasit mort la bunicamia in casa si mia fost mila de el dar si pentru ca eram curios daca o pot face ... am reusit desi miracolul nu a tinut decat vreo 10 minute iar dupa asta am fost extenuat psihic si fizic ...deci cu alte aniamale mai mari poate mai incolo dar vreau sa spun ca experienta a fost interesanta desi nu cred ca as vrea sa o repet (soricelul sigur era mort)
0

#14 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 26 May 2011 - 06:42 PM

Vezi postareaStefaneliu, la 26 May 2011 - 06:37 PM, a spus:

(soricelul sigur era mort)

esti chiar convins? poate era in moarte clinica, si tu ai reusit sa-l readuci la viata pentru cateva minute. e mai plauzibil asta:)
0

#15 Utilizator offline   Kirodut 

• Geniu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-August 08

Scris 26 May 2011 - 06:46 PM

Nu am incercat niciodata sa aduc morti la viata...dar nici nu cred ca as vrea...cine stie ce consecinte ar avea
0

#16 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 26 May 2011 - 06:50 PM

Vezi postareaStefaneliu, la 26 May 2011 - 06:27 PM, a spus:

Sa presupunem ca este adevarat ca ai aceste puteri. Cum vezi problema dpdv moral? Ai dreptul sa te folosesti de ele? Daca da, in ce situatii? Daca nu, de ce?

Aceasta postare a fost editata de Allexandrra: 26 May 2011 - 06:51 PM

1

#17 Utilizator offline   Stefan-Alexandru 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi blog

Scris 26 May 2011 - 06:55 PM

Vezi postareaDreamer girl, la 26 May 2011 - 06:42 PM, a spus:

esti chiar convins? poate era in moarte clinica, si tu ai reusit sa-l readuci la viata pentru cateva minute. e mai plauzibil asta:)

daca tu ai intestinele iesite pe f..d mai potii fii in moarte clinica?? si pe langa intestine si o gramada de oase rupte , traumatisme,hemoragiii, etc. iar dupaia vin io si te trezesc din moarte clinica si tu fugi de parca nu ai nimic ....haimah sa fim seriosi adik daca calci pe un soricel ala sigur moare da?? deci era mort siguuuuuuur (dar dupa cum spuneam este dreptul tau sa nu fii de acord cu mine si sa nu ma crezi)
1

#18 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 26 May 2011 - 07:00 PM

vezi sa nu-ti vina cumva ideea ca poti si zbura ca un inger/demon....ar fi neplacut pentru tine... :roll:
2

#19 Utilizator offline   Kirodut 

• Geniu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-August 08

Scris 26 May 2011 - 07:02 PM

as putea spune ca ai cedat o parte din energia ta acelui sobolan, iar cand energia care i-ai dat-o s-a terminat....s-a dus....iar
0

#20 Utilizator offline   Dreamer girl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 26 May 2011 - 07:20 PM

Stefaneliu, nu stiu foarte sigur daca sa te cred sau nu. In legatura cu chestii iesite din comun, paranormale chiar, am pareri si pareri. As tinde sa cred unele lucruri, cum ar fi telepatia spre exemplu. In legatura cu alte chestii, nu stiu ce sa cred, sunt sceptica,cred si parca nu cred. Ei bine, in inviere nu prea cred. Cel putin pana nu vad o demonstratie stiintifica.
Iar acele stari care ii fac pe unii sa se simta ca un inger/demon, eu cred ca au o explicatie: energiile pozitive/negative din noi. Ele exista si ne influenteaza viata in diferite moduri. Daca ai de exemplu multa energie negativa in tine, atunci simti lucruri rele, vrei sa faci lucruri rele. Asa si cu blestemele, ca tot ai pomenit de ele. Probabil unii oameni, cand spun un blestem, au o asa energie negativa si spun cuvintele cu atata ura, incat chiar i se transfera energia si i se intampla ceva rau acelei persoane.
E parerea mea :o:
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic