sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Amintiri de la gradi... ...nita Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 26 May 2011 - 04:39 PM

Evident ca m-am inspirat de ce-am citit.
Ia scrieti voi acilea ce amintiri aveti de la gradi.
Eo eram la concurenta cu nepoata educatoarei, Lavinia, care avem mai multi gagii. Pentru atingerea nobilului scop,pe aia carora nu li se trezise interesul pentru fieti, ii ingramadeam prin colturi si-i pupam.O data pupati, insemnau ca erau gagiii nostri. :focus:
Psihanalitic vorbind, cred ca mi-e foarte greata de perioada aceea din viata mea, de aceea ma fac sa vomit femeile care fac avansuri explicite barbatilor.

P.S. Nu, n-am fost colega de gradinita cu Pharrell24. Nici cu Johnny.:o:
P.P.S. Nu mai stiu nimic despre Lavinia de cand am absolvit (magna cum laude) gradinita. Lavinia, oriunde ai fi in universul asta, daca vezi mesajul, contacteaza-ma. :wub:

Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 26 May 2011 - 04:42 PM

#2 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 26 May 2011 - 04:47 PM

Vezi postareaSheeva, la 26 May 2011 - 04:39 PM, a spus:

Pe noi la gradi ne ameninta ca ne dezbraca in pielea goala daca nu suntem cuminti. Atunci am inceput sa am primele fantezii. Da cand l-au dezbracat pe unul miiic, saracu, pricajit, cred ca nu-l intarcase ma-sa am facut asa un scandal ca de atunci au inceput sa aplice alte metode de pedeapsa. Da eu tot cu fanteziile am ramas :roll:

#3 Utilizator offline   Lirio 

• Let 'em go, my child...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-December 10

Scris 26 May 2011 - 04:47 PM

Eu imi amintesc ca, in fiecare zi, ma certam cu cea mai buna prietena si uneori ii spuneam:"De data asta chiar ca nu ne mai impacam astazi!", iar inainte sa plecam acasa(in aceeasi zi):"Vrei sa ne impacam?"Si dadeam mana. :wub: :haha:

Nu mai stiu a cui era initiativa, cert e ca nu sunt asa pasnica de mica... :blink:.

:lol:

#4 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 May 2011 - 05:03 PM

Vezi postareaApodonos, la 26 May 2011 - 04:47 PM, a spus:

Esti nebuna. :jester:
Am stat, m-am gandit si mi-am mai amintit o groaza. Vi le zic pe toate ca sunt sigura ca sunteti curiosi: :D
- ai mei lucrau in contratura, si cand se nimerea sa fiu cu tata dimineata acasa si imi peria el parul si-mi impletea coditele, mi le impletea atat de strans incat mi se intindea pielea de pe tample, faceam ochi usor de chinezoaica si per total, ma busea plansul; :cry:
- api taica-miu s-a saturat sa-mi impleteasca codite si a pus-o pe mama sa ma tunda scurt, ca pe un baietel. In pozele din prima zi din clasa intai parul meu aveam cam...maxim 4-5 cm lungime. La fel sunt si in poza aia cu stiloul si caietul (o are toata lumea, nu?)
- ne dadea doamna biscuiti sa mancam si noi ii bagam sa se inmoaie in paharul cu apa. Se faceau de trei ori mai mari si ni se pareau tare buni. :jester: Sa fi fost biscuiti Voinicel, cu miere? :unsure:
- mie imi dadeau ai mei sandwich cu parizer la mine. Unii copii radeau de mine ca eram mai dolofana insa ma invatase tata sa le zic ca sa fie si ei, daca au cu ce. :fool:
- desi eram asa, dezghetata cu baietii, eram mototoala de fel. O data m-a dus tata la gradi si i-a zis educatoarei ca s-ar putea sa nu poata veni sa ma ia la fix, ca trebuia sa plece undeva. Drept urmare am petrecut toata ziua plangand si de suparare mi-am cedat pana si sandwich-ul cu parizer. :haha:

Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 26 May 2011 - 05:07 PM

#5 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 26 May 2011 - 05:09 PM

Eu am fost la serbare de dansuri populare si am avut pereche pe cea mai frumoasa fetitza din grupa :>

Si noi doi ne-am pupat dupa serbare :roll: O chema Ileana

#6 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 26 May 2011 - 05:11 PM

Vezi postareaSheeva, la 26 May 2011 - 05:03 PM, a spus:

Esti nebuna. :jester:

Asta nu-i nimic :crazy:
Pe frati-miu l-a enervat unul rau la grupa mica. El, spre deosebire de mine, era cel mai scund si slab de acolo. Si bineinteles, victima perfecta. Asa ca ce l-a dus pe el capsorul ala mic de doi ani +noua luni in burta la mama? S-a dus si i-a varsat lu ala apa din paharelul cu care se clatea dupa ce se spala pe dinti si a facut pisu in el. Copilu n-a apucat sa bea, ca a sesizat educatoarea, dar frati-miu a fost mustrat si i-a zis sa le spuna la ambii parinti sa vina a doua zi la gradi. Asa ca vine frati-miu acasa si bineinteles, prima oara vine si imi zice mie ce s-a intamplat. Auziti aici logica de fier : "Plima oala ma duc si ii zic lui tati. Si tati m-a invatat ca greseala lecunoscuta e pe jumatate ieltata. Si tati ma ialta pe jumatate. Si apoi ma duc si-i zic si lu mami, Si mami ma ialta pe cealalta jumatate. Si gata, sunt ieltat de tot. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Apodonos: 26 May 2011 - 05:12 PM

#7 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 May 2011 - 05:13 PM

:unsure:
Pe de-o parte, insa, m-am bucurat cand m-au tuns, ca nu mai putea frate-miu sa ma traga de codite cand ne bateam. Si ne bateam minim o data pe zi. :haha:

Vezi postareaApodonos, la 26 May 2011 - 05:11 PM, a spus:

:rot:

Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 26 May 2011 - 05:12 PM

#8 Utilizator offline   Taranus 

• Catastrofa
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-May 06

Scris 26 May 2011 - 05:15 PM

Pe mine m-a dat afara de la gradinita. M-a exmatriculat, daca se poate spune asa ceva... :stars:
Tin minte ca gradinita unde mergeam, era gazduita intr-o vila si ne jucam in curte Podul de piatra s-a daramat...
Si una dintre fete, cred ca Eugenia o chema, nu voia sa se posteze ca si pod, sa-si uneasca mainile cu altcineva ca sa formeze o arcada. Ea tot trecea pe sub pod si mie mi s-a parut asta incorect fata de toti ceilalti... asa ca am tras-o un pic de codite...
Ghinionul meu a fost ca tipa era fata proprietarului vilei respective, asa ca am fost trimis acasa fara prea multe comentarii... :yahoo:

#9 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 26 May 2011 - 05:38 PM

Pe mine nu m-a dat nimeni la gradi... :beee:

#10 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 26 May 2011 - 05:59 PM

Eu aveam un coleg Vlad si spuneam ca ma voi casatori cu el :crazy: De atunci aveam ganduri :focus:

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Topicul fiului ratacitor
...Topicul celor care au plecat si au revenit dupa o perioada..
Lion79  10 3.252
Hot Topic (New) Atasamente Valentine's Day Strut  148 6.142
Hot Topic (New) Ce o sa va puna capat?
Ce boala credeti ca o sa va omoare?
January  80 1.793
Hot Topic (New) Am ales... Rami  327 17.238
Hot Topic (New) Nume rar intalnite
Toturi sa fie romanesti!
FreakyKitty  95 9.808