Sucuri
Scris 20 May 2011 - 03:41 PM
Salutare
Ma intrebam, ce sucuri mai bea lumea in ultimul timp? Voua ce va place?
Ma intrebam, ce sucuri mai bea lumea in ultimul timp? Voua ce va place?
Scris 23 May 2011 - 10:11 AM
Si mie imi plac sucurile naturale. Din pacat, din lipsa de timp ...nu prea am cu sa le prepar. In special daca sunt la munca.
Asa ca incerc sa le inlocuiesc cu unele macar bune. De exemplu imi place la nebunie Prigat. Toata gama lor este atat de ...racoroasa.
Acum mai nou am gasit Prigat de lamaie cu menta!! Delicios!!! De semenea si Mirinda, tot de lamaie. Super bune!!!
Asa ca incerc sa le inlocuiesc cu unele macar bune. De exemplu imi place la nebunie Prigat. Toata gama lor este atat de ...racoroasa.
Acum mai nou am gasit Prigat de lamaie cu menta!! Delicios!!! De semenea si Mirinda, tot de lamaie. Super bune!!!
Scris 23 May 2011 - 04:22 PM
Okay.
Ried Bull, Rieniergy, Big Party, Hiell s.a.m.d.
Ried Bull, Rieniergy, Big Party, Hiell s.a.m.d.
Aceasta postare a fost editata de Xylia: 23 May 2011 - 04:23 PM
Scris 23 May 2011 - 05:55 PM
Prigatul e bun, cred ca a fost dintotdeauna cel mai bun suc de pe la noi. Tin minte Prigatul de struguri, am baut intr-o veselie. Si cel cu capsuni si banane era wow. N-am vazut inca din asta de care zici, limonada cu menta, dar cum ma dau in vant dupa lamai si tot ce e acrisor, o sa-l caut sigur.
In rest mai beau apa tonica si am mai gasit un suc cu aloe care e foarte bun dar si ff scump.
In rest mai beau apa tonica si am mai gasit un suc cu aloe care e foarte bun dar si ff scump.
Scris 23 May 2011 - 06:00 PM
Dar de ceaiuri ati uitat?
De exemplu, ceaiul de menta cu lamaie (si uneori putna miere), racit si pus la frigider - e de vis.
Iti taie setea instantaneu si e 100% natural.
Sau ceai de sunatoare, menta , fiert cu 3 4 bucati de portocale.
Ma rog, fiecare cu imaginatia lui
ps: inca mai am sirop de menta facut in casa anul trecut. Cu gheata e de vis.
De exemplu, ceaiul de menta cu lamaie (si uneori putna miere), racit si pus la frigider - e de vis.
Iti taie setea instantaneu si e 100% natural.
Sau ceai de sunatoare, menta , fiert cu 3 4 bucati de portocale.
Ma rog, fiecare cu imaginatia lui
ps: inca mai am sirop de menta facut in casa anul trecut. Cu gheata e de vis.
Scris 24 May 2011 - 03:11 PM
Ceaiurile sunt super!!
Eu beau foarte mult de menta..cica ajuta la slabit :PP Ma rog...le mai combin cum pot
)
Ideea este ca vine vara..cald..iar ceaiul, in special cel cald, nu se prea pupa cu temperaturile de afara.
Bine ca mai exista Lipton Ice Tea!
Eu beau foarte mult de menta..cica ajuta la slabit :PP Ma rog...le mai combin cum pot
Ideea este ca vine vara..cald..iar ceaiul, in special cel cald, nu se prea pupa cu temperaturile de afara.
Bine ca mai exista Lipton Ice Tea!
Scris 14 June 2011 - 03:59 PM
Lipton Ceai verde cu lamaie merita thumbs up la greu
Socata si ceaiurile reci facute in casa sunt si ele senzationale
Mi-am cumparat si eu prigat limonada cu menta, au adus la chioscul de langa mine si chiar mi-a depasit asteptarile
Gust bun de lamaie, un strop de menta si o senzatie f cool dupa ce-l dai pe gat. Imi mai iau!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
CrissGirl | 34.170 | 1.074.876 |
|
SEVER...
Nu deschid asa ceva la Dragoste ca nu merita... |
S.R. | 230 | 12.738 |
|