Merci anticipat
Pagina 1 din 1
Imi suporta memoria RAM o placa video
Scris 19 May 2011 - 08:37 PM
Salut roportal.M-am gandit si eu ca as putea sa imi cumpar o placa video.Dar nu prea gasesc compatibila cu memoria ram.La ce ma refer? Memoria ram are DDR 400 si eu m-am cam orientat pe o placa cu DDR 3,ar putea fi vreo problema? Nu vreau sa dau banii degeaba.
Merci anticipat
Merci anticipat
Scris 20 May 2011 - 10:13 PM
ShadowSk8er, la 19 May 2011 - 08:37 PM, a spus:
Salut roportal.M-am gandit si eu ca as putea sa imi cumpar o placa video.Dar nu prea gasesc compatibila cu memoria ram.La ce ma refer? Memoria ram are DDR 400 si eu m-am cam orientat pe o placa cu DDR 3,ar putea fi vreo problema? Nu vreau sa dau banii degeaba.
Merci anticipat
Merci anticipat
Nu ai de ce sa te temi. Memoria placii video este independenta de memoria ram este dependenta doar de GPU asa cum procesorul este dependent de memoria ram. Daca va fi nevoie de mai multa memorie se apeleaza la memoria din calculator dar are o viteza destul de mica in comparatie cu ddr3. Asa ca cumpara linistit fi atent la slotul placii video AGP sau PCI Express
Scris 23 May 2011 - 08:25 PM
Ai grija la slot si la consum, daca planuiesti o placa mai puternica cu radiator/cooler bun, sa fii sigur ca sursa o poate alimenta bine.
Dar cum zicea si Cristi mai sus memoria RAM cu GDDR-ul placii video sunt cu totul alte chestii.
Dar cum zicea si Cristi mai sus memoria RAM cu GDDR-ul placii video sunt cu totul alte chestii.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Totul despre scanere |
Vlllad | 5 | 6.474 |
|
problema
xp nu-mi vede tastatura |