din cauza prietenei....
Scris 28 January 2006 - 12:44 AM
MY story... imi place de o colega de clasa de cateva luni si credeam ca m-am indragostit, dar acum cand m-am trezit mi-am dat seama ca facusem doar o pasiune pt ea si nu ii vazusem defectele pt ca acestea se descopera in timp pe care nu prea l-am petrecut impreuna. In fine cand m-am hotarat sa-i "cer prietenia"
ea a inceput sa "o dea de gard " (iti dau un sfat:nu te mai gandi la mine, nu sunt o prietena buna si te-as face sa suferi iar u nu meriti asta, iarta-ma te rog) fraza asta m-a lasat :|mut ce sa mai zic am tacut. Iar dupa mai multe insistente de ale mele am reusit s-o trag de limba si am aflat ca nu vrea din cauza colegei ei de banca (la care nu m-as uita in vecii vecilor si credeti-ma daca ati vedea-o ati fi de acord cu mine
).As vrea si io sa aud niste pareri si ce ar trebui sa fac in continuare ca sa ii para rau pt ca s-a luat dupa colega , sau daca scuza cu colega este penibila si o avea alt motiv pe care nu vrea sa mi-l spuna si care ar fi acela
danke
Scris 28 January 2006 - 12:56 PM
heidy_2005, la Jan 28 2006, 03:23 AM, a spus:
subscriu. 
Subscriu
ce omule sau terminat fetele??LOL cauta fi perseverent .ia gandeste-te daca ea asculta parerea colegei de banca (inchipuie-ti)ce o sa se intample cand o sa ajungeti in pat ,o sa o sune repede pe colega ei sai dea acceptul ?????
cand vei gasii persoana potrivita nici no vei mai vedea chiar daca sta in fata ta:))))
Scris 29 January 2006 - 12:10 AM
Hai sa fim seriosi, scuza asta mi se pare jenanta, probabil nu vrea sa aiba de-a face cu tine dar n-a avut curajul sa ti-o spuna
Treci peste, mai uita-te si la celelalte colege de clasa
Scris 29 January 2006 - 12:30 AM
Poi "tinerii" din ziua de azi se misca repede...
Io sper ca tipa sa aiba nr de telefon a colegei mai "urate" sa-i poata cere parerea, altfel...
hihi
Io sper ca tipa sa aiba nr de telefon a colegei mai "urate" sa-i poata cere parerea, altfel...
Scris 29 January 2006 - 12:42 AM
Jinxy, la Jan 29 2006, 12:10 AM, a spus:
Hai sa fim seriosi, scuza asta mi se pare jenanta, probabil nu vrea sa aiba de-a face cu tine dar n-a avut curajul sa ti-o spuna
Treci peste, mai uita-te si la celelalte colege de clasa 
De acord cu tine ca e jenanta, am si spus-o, asta ma nelinisteste, mai daca nu-ti place de cineva ii spui verde-n fata, ce si cum & finish nu te ascunzi dupa astfel de scuze
P.S. sunt la un liceu de baieti
observ, la Jan 29 2006, 12:30 AM, a spus:
Poi "tinerii" din ziua de azi se misca repede...
hihi
sti u ce sti
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
M-a inselat iubita de 3 ori in 4 ani | Mihai_Daniel | 89 | 15.753 |
|
Colegii / Colegele..
Bariere |
SweeT_CanDy | 51 | 11.807 |
|
|
Decebal88 | 231 | 13.807 |
|
|
Cretzu_marius | 81 | 19.500 |
|
fug barbatii de asumarea responsbilitatea unei relatii stabile? | albella | 32 | 10.759 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis