Care s-a regasit cu marea lui dragoste din liceu, acum, dupa 16 ani si i-a lovit pe amandoi pasiunea fulgeratoare. In timpul liceului, el doar o admira de la distanta, pentru ca ea nu ii dadea nici o atentie, deci nu au avut o relatie.
Au stat impreuna vreo 4 sau 5 zile, in total, nu stiu exact, dar cu pauze, 2 zile intr-un weekend si apoi iar inca intr-un weekend, alte 2 sau 3 zile.
In timpul asta au facut sex, decat ca nu s-au potrivit deloc, ea era prea rece, nu se implica, nu arata nici un fel de interes, el, pe de alta parte, nu a reusit sa se ridice la inaltimea.. propriilor asteptari, sa zicem asa.
Ba, mai mult decat atat, nici nu simtea dorinta sa faca sex cu ea.
In schimb, a zis ca a simtit ca e pe aceeasi lungime de unda cu ea, ca ii place extraordinar de mult, ca e inteligenta, bla bla.
Ajuns acasa (pentru ca asta se intampla in Romania, iar el locuieste in alta tara), s-a intalnit cu partenera lui de sex de acolo, fata de care nu e atasat sentimental deloc.
A zis ca nu a avut absolut nici o problema, cu aia a reusit sa functioneze normal, ba chiar mai mult decat normal.
M-a intrebat care-ar putea sa fie cauza acestui comportament.
Eu i-am dat cateva posibile variante de raspuns, dar i-am zis ca o sa expun problema pe forum, pentru ca el vrea sa despice firul in 16 si ma enerveaza.
NB. Vreau raspunsuri cat se poate de serioase, fara misto-uri, ca nu e vorba de mine, fara offtopic si lalaiala.
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 11 May 2011 - 03:58 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis