Muzica populara
Scris 20 May 2006 - 09:08 AM
Dar imi sunt dragi si interpreti din alte zone:Aurel Tamas,Ileana Ciuculete,Cornelia Catanga,Margareta Clipa,Nicolae Furdui Iancu,Veta Biris ...
Scris 22 May 2006 - 12:19 AM
Dar mai ascult cu placere si Gabriela Tut(z)a, Sofia Vicoveanca, Elena Merisoreanu, Mariana Anghel, Elena Roizen, Floarea Tanasescu, Laura Lavric, Margareta Clipa, Ionut Fulea, Tiberiu Ceia, Achim Nica, Nicolae Sabau, Dumitru Farcas, Ioan Bocsa, Mioara Velicu si mai sunt cativa, dar imi scapa numele...
Scris 27 May 2006 - 12:21 AM
Light_kun, la Jan 27 2006, 07:43 PM, a spus:
imi place atat populara "buna" cat si "roacul", din cate am vazut pe forum, asa este muzica populara nu mai este cea care a fost, ascultati din curiozitate petrica moise, nicu novac mie imi pac chiar daca cele doua stiluri se cam bat cap in cap
Aceasta postare a fost editata de sylv: 27 May 2006 - 12:22 AM
Scris 27 May 2006 - 12:40 AM
lkostas, la Apr 2 2006, 11:51 AM, a spus:
Ionut Dolanescu, Mariana Ioneacu, Nineta Popa, Petrica Matu Stoian, Leontin Ciucur, Cornelia si Lupu Rednic, Florica Zaha, Cornel Borza, Dinu Iancu Salajanu, Mariana Anghel, Nicolae Furdui Iancu, Ioan Bocsa,
Radu Ciordas, Aurel Tamas, Gabriela Tuta, Nicolae Murean, Leontina Dorca, Ion Dordoi si cam atat deocamdata. Daca mai aveti alti preferati adaugati si voi
Va doresc numai bine
Inafara de Ion Dolanescu, toti din sirul lung de nume imi sint necunoscuti. Stiu ca l-am auzit cantind insa nu l-as recunoaste sau sa numesc un cantec. Ce pozitie au Gheorghe Turda sau Ducu Bertzi pe lista asta ???
N-am auzit nici pe ei cantind, dar au un profil destul de impresiv. Pe Gh.Turda am avut ocazia sa-l cunosc personal.
Scris 25 June 2006 - 08:05 PM
Scris 26 June 2006 - 03:55 AM
Nu is eu mare cunoscator de muzica populara, dar macar pot recunoaste kitsch-ul. Ceea ce se cam face pe posturile nationale de televiziune. In primul rand, vechii cantareti aveau c**ie, spre deosebire de maţele noastre moderne care lalaie in tembelizor ca sa si ele un leu; nu foarte cinstit.... Sunt artisti de valoare, unii necunoscuti, unii prea cunoscuti. Cine se mai gaseste sa le judece arta? Cretinomanii moderni care nu pot pricepe sensul cantului popular? Care cant, nascut din popor, numai "easy listening" nu este. Hmm. Daca insistati, dau detalii. Doar daca insistati.
Scris 26 June 2006 - 07:15 AM
Scris 26 June 2006 - 08:27 AM
Scris 27 June 2006 - 10:06 AM
Imi plac la nebunie melodiile , vocea si interpretarea
Mariei Lataretu , Mariei Tanase ( am ascultat-o pana la refuz ) Ilenei Sararoiu .
Si mai imi plac unele piese cantate de Ion Dolanescu, Maria Ciobanu,Ionela Prodan,Benone Sinulescu , Irina Loghin dar , desi au voci superbe ,inconfundabile , n-am facut niciodata o pasiune pentru muzica lor, ca in cazul primelor trei.
Sau ca in cazul Romicai Puceanusi Gabi Lunca, a caror muzica, lautareasca veche ,provine tot de aici, din zona muzici ®romanesti cu autori necunoscuti .
Scris 19 July 2006 - 01:17 PM
Astai adevarul !!! ca va place ca nu asta e
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica botswaneză
sau din alte ţări mai neobişnuite |
empor | 1 | 3.038 |
|
Party music :D | uituca | 30 | 15.046 |
|
Etno - joc cu voie buna | corto | 24 | 3.345 |
|
Recomandare muzica latino (salsa, samba, asemanatoare) | Dfanyy | 0 | 368 |
|
Drum & Bass, Big Beats, Terrorcore, Speedcore, Breakbeats, etc.
Anyone? |
Dzidzean | 40 | 3.440 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS