Muzica populara
Scris 27 January 2006 - 06:43 PM
nu, nu ascult...dar vreau sa stiu si parerea voastra...eu cred ca "artistii" cotidieni care canta muzica populara sa-au prostit...nu mai sunt ca "pe vremuri", nu mai respecta aceleasi datini si obiceiuri...si nu in sensul ce bun...ce renume fac ei iubitei noastre romania??
Scris 27 January 2006 - 07:07 PM
Light_kun, la Jan 27 2006, 06:43 PM, a spus:
nu, nu ascult...dar vreau sa stiu si parerea voastra...eu cred ca "artistii" cotidieni care canta muzica populara sa-au prostit...nu mai sunt ca "pe vremuri", nu mai respecta aceleasi datini si obiceiuri...si nu in sensul ce bun...ce renume fac ei iubitei noastre romania?? 
asa e. artistii de azi nu mai sunt ca cei de de mult. ei erau mai buni.
din ce mai asculta tata, maria ciobanu.. etc sunt mult mai buni
Scris 28 January 2006 - 11:54 AM
Ce muzica populara va trebuie ? A avut loc o revolutie muzicala si a iesit castigatoare maneaua.
Mie-mi place folk : Ansamblul Folcloric Orizont 77. I-am vazut si ascultat in vara intr-un concert. Se pricep se faca atmosfera si sa antreneze multimea.
Mie-mi place folk : Ansamblul Folcloric Orizont 77. I-am vazut si ascultat in vara intr-un concert. Se pricep se faca atmosfera si sa antreneze multimea.
Scris 28 January 2006 - 02:27 PM
eu ascult muzica populara...chiar imi place....de obicei ascult la petreceri...dar nu lipseste din lista mea Liviu Vasilica pe care il ascult zilnic..
Scris 02 March 2006 - 04:52 AM
eu ascult muzica populara doar de 1 dec ca at ma simt roman..urasc muzica populara si mai ales horele..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica Sarbeasca | Mihai_Stroe | 17 | 29.968 |
|
Etno - joc cu voie buna | corto | 24 | 3.345 |
|
Rock romanesc vechi | Plague | 1 | 1.981 |
|
Muzica Acapella