Pagina 1 din 1
help :)
Scris 09 May 2011 - 06:05 PM
Buna, am 23 de ani si de cateva luni am atacuri de panica, dar la mine apar si niste ganduri mai urate. Imi este frica sa nu ma sinucid...ma duc la psiholog, am luat si pastile...Ce pot face va rog sa ma ajuta'ti simt uneori ca sunt nebuna din cauza gandurilor alea...
Scris 09 May 2011 - 06:17 PM
Sanziana88, la 09 May 2011 - 06:05 PM, a spus:
buna, Sanziana88
Ar fi bine daca ne-ai putea da mai multe informatii:
Cum te simti la tine in familie? Simti ca familia ta te satisface afectiv? Te simti in siguranta in familia ta?
Ce nemultumiri ai? Ai probleme cu parintii, iubitul (daca e cazul)? Te simti bine in corpul tau?
Scris 09 May 2011 - 08:45 PM
Buna, am 23 de ani si de cateva luni am atacuri de panica, dar la mine apar si niste ganduri mai urate. Imi este frica sa nu ma sinucid...ma duc la psiholog, am luat si pastile...Ce pot face va rog sa ma ajuta'ti simt uneori ca sunt nebuna din cauza gandurilor alea...
Pe banii cui existi? Iti faci terapie pe banii tai? In casa cui stai? De cine depinzi existential? Cand vrei sa-ti faci o bucurie, ti-o permiti? Sau trebuie sa primesti permisiunea altora ca sa te bucuri, a parintilor, a partenerului de viata?De exemplu cand eram mic, taicamiu turba ca eu la ora 14 fugeam din timpul alocat mesei sa vad cele 5 minute de desene animate, cat oferea televiziunea romana. Astazi tatal meu imi spune sa ma iubesc pe mine, dar eu nu-mi pot permite sa fac asta pe banii lui, asa ca sunt trist si depresiv. Orice iubesc eu, tatal meu uraste, pentru ca fac asta pe banii parintilor. Ce fac ei cu mine se numeste programare scindata, schizofrenica.Noroc ca astazi cunosc multe si nu ma mai implic. Imi iau singur permisiunile necesare. Si nu imi impartasesc bucuriile cu parintii sau alte persoane ostile mie.
Aceasta postare a fost editata de Big Lebowski: 09 May 2011 - 08:50 PM
Scris 11 May 2011 - 08:52 PM
Sanziana, ai spus ca te duci la psiholog. Ce te face sa mai ceri sfaturi si in alte locuri?
Daca nu iti face bine ce sa intampla acolo inseamna ca nu rezonezi cu acel psiholog si ar trebui sa il schimbi.
Scris 11 May 2011 - 11:39 PM
Big Lebowski, la 09 May 2011 - 08:45 PM, a spus:
Pe banii cui existi? Iti faci terapie pe banii tai? In casa cui stai? De cine depinzi existential? Cand vrei sa-ti faci o bucurie, ti-o permiti? Sau trebuie sa primesti permisiunea altora ca sa te bucuri, a parintilor, a partenerului de viata?De exemplu cand eram mic, taicamiu turba ca eu la ora 14 fugeam din timpul alocat mesei sa vad cele 5 minute de desene animate, cat oferea televiziunea romana. Astazi tatal meu imi spune sa ma iubesc pe mine, dar eu nu-mi pot permite sa fac asta pe banii lui, asa ca sunt trist si depresiv. Orice iubesc eu, tatal meu uraste, pentru ca fac asta pe banii parintilor. Ce fac ei cu mine se numeste programare scindata, schizofrenica.Noroc ca astazi cunosc multe si nu ma mai implic. Imi iau singur permisiunile necesare. Si nu imi impartasesc bucuriile cu parintii sau alte persoane ostile mie.
tu esti ca ajutorul sovietic
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum recunoastem un sociopat?
|
Dzidzean | 318 | 11.361 |
|
Nu stiu ce este mai bine pt copilul meu | Guest_loredana_* | 7 | 1.025 |