sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

help :) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sanziana88 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 11

Scris 09 May 2011 - 06:05 PM

Buna, am 23 de ani si de cateva luni am atacuri de panica, dar la mine apar si niste ganduri mai urate. Imi este frica sa nu ma sinucid...ma duc la psiholog, am luat si pastile...Ce pot face va rog sa ma ajuta'ti simt uneori ca sunt nebuna din cauza gandurilor alea...:(
0

#2 Utilizator offline   Hypathia 

• unimpressionable
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-July 10

Scris 09 May 2011 - 06:17 PM

Vezi postareaSanziana88, la 09 May 2011 - 06:05 PM, a spus:

buna, Sanziana88

Ar fi bine daca ne-ai putea da mai multe informatii:
Cum te simti la tine in familie? Simti ca familia ta te satisface afectiv? Te simti in siguranta in familia ta?
Ce nemultumiri ai? Ai probleme cu parintii, iubitul (daca e cazul)? Te simti bine in corpul tau?
3

#3 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 09 May 2011 - 06:37 PM

Buna, am 23 de ani

Daca ai putea, ce anume ai schimba din trecutul tau?
2

#4 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 09 May 2011 - 06:56 PM

Vezi postareastupid_me, la 09 May 2011 - 06:37 PM, a spus:

Daca ai putea, ce anume ai schimba din trecutul tau?

Mi-ai adus aminte de o intrebare citita pe un blog, cred ca a fost lansata de un scriitor: `Ce ai face, daca nu ti-ar fi frica?` E buna formularea si generoasa deschiderea pe care o ofera.
2

#5 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 09 May 2011 - 08:45 PM

Buna, am 23 de ani si de cateva luni am atacuri de panica, dar la mine apar si niste ganduri mai urate. Imi este frica sa nu ma sinucid...ma duc la psiholog, am luat si pastile...Ce pot face va rog sa ma ajuta'ti simt uneori ca sunt nebuna din cauza gandurilor alea...:(

Pe banii cui existi? Iti faci terapie pe banii tai? In casa cui stai? De cine depinzi existential? Cand vrei sa-ti faci o bucurie, ti-o permiti? Sau trebuie sa primesti permisiunea altora ca sa te bucuri, a parintilor, a partenerului de viata?De exemplu cand eram mic, taicamiu turba ca eu la ora 14 fugeam din timpul alocat mesei sa vad cele 5 minute de desene animate, cat oferea televiziunea romana. Astazi tatal meu imi spune sa ma iubesc pe mine, dar eu nu-mi pot permite sa fac asta pe banii lui, asa ca sunt trist si depresiv. Orice iubesc eu, tatal meu uraste, pentru ca fac asta pe banii parintilor. Ce fac ei cu mine se numeste programare scindata, schizofrenica.Noroc ca astazi cunosc multe si nu ma mai implic. Imi iau singur permisiunile necesare. Si nu imi impartasesc bucuriile cu parintii sau alte persoane ostile mie.

Aceasta postare a fost editata de Big Lebowski: 09 May 2011 - 08:50 PM

4

#6 Utilizator offline   PourMoi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-July 10

Scris 11 May 2011 - 08:52 PM

Sanziana, ai spus ca te duci la psiholog. Ce te face sa mai ceri sfaturi si in alte locuri?
Daca nu iti face bine ce sa intampla acolo inseamna ca nu rezonezi cu acel psiholog si ar trebui sa il schimbi.
0

#7 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 11 May 2011 - 11:39 PM

Vezi postareaBig Lebowski, la 09 May 2011 - 08:45 PM, a spus:

Pe banii cui existi? Iti faci terapie pe banii tai? In casa cui stai? De cine depinzi existential? Cand vrei sa-ti faci o bucurie, ti-o permiti? Sau trebuie sa primesti permisiunea altora ca sa te bucuri, a parintilor, a partenerului de viata?De exemplu cand eram mic, taicamiu turba ca eu la ora 14 fugeam din timpul alocat mesei sa vad cele 5 minute de desene animate, cat oferea televiziunea romana. Astazi tatal meu imi spune sa ma iubesc pe mine, dar eu nu-mi pot permite sa fac asta pe banii lui, asa ca sunt trist si depresiv. Orice iubesc eu, tatal meu uraste, pentru ca fac asta pe banii parintilor. Ce fac ei cu mine se numeste programare scindata, schizofrenica.Noroc ca astazi cunosc multe si nu ma mai implic. Imi iau singur permisiunile necesare. Si nu imi impartasesc bucuriile cu parintii sau alte persoane ostile mie.

tu esti ca ajutorul sovietic
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum recunoastem un sociopat? * * * * - Dzidzean  318 11.361
*Replici noi Nu stiu ce este mai bine pt copilul meu Guest_loredana_*  7 1.025
Replici noi nedumerire
nedumerire
Razvan_78  3 626
Hot Topic (New) Atasamente Puterea gandului/afirmatiilor pozitive aimee.ro  26 6.730
*Replici noi Indrumare Guest_Guest_Mircea O._*_*  1 473