Multumnesc
Pagina 1 din 1
Ce vi sa intamplat in padurea Baciu?
Scris 09 May 2011 - 03:07 PM
Salut! Sunt nou pe acest forum. Vreau sa va intreb (pe cei care au fost in padurea Baciu)ce ati vazut acolo mai deosebit inafara de formele copacilor? Tot am citit pe internet ca in padurea Baciu apar OZN-uri, lumini care se vad doar in poze etc.. Este adevarat sau doar sunt niste inventii? Poate la vara voi merge la Baia Mare si as face bine sa trec si prin CLuj sa vad padurea?
Multumnesc
Multumnesc
Scris 28 May 2011 - 01:03 AM
Mie nimic, ca nu am fost acolo.
In schimb, am fost intr-o padure, ce acum 20 de ani, era un cringulet, cu copaci, de 10-20 de cm. Iar acum aveau peste 50 cm, majoritatea. Si f inalti, peste 30 m. Nu puteai trece, decit pe poteca. Jungla.
Si aveam o senzatie de nesiguranta. nu imi explic. Avea doar 1 km, pe 1 km. Cind am iesit am avut senzatie de usurare. Probabil o schimbare a mea de perceptie a unei padurii.
Imi placeau padurile, si sa stau prin ele.
In schimb, am fost intr-o padure, ce acum 20 de ani, era un cringulet, cu copaci, de 10-20 de cm. Iar acum aveau peste 50 cm, majoritatea. Si f inalti, peste 30 m. Nu puteai trece, decit pe poteca. Jungla.
Si aveam o senzatie de nesiguranta. nu imi explic. Avea doar 1 km, pe 1 km. Cind am iesit am avut senzatie de usurare. Probabil o schimbare a mea de perceptie a unei padurii.
Imi placeau padurile, si sa stau prin ele.
Scris 02 June 2011 - 10:48 PM
Laur_criss, la 09 May 2011 - 03:07 PM, a spus:
Salut! Sunt nou pe acest forum. Vreau sa va intreb (pe cei care au fost in padurea Baciu)ce ati vazut acolo mai deosebit inafara de formele copacilor? Tot am citit pe internet ca in padurea Baciu apar OZN-uri, lumini care se vad doar in poze etc.. Este adevarat sau doar sunt niste inventii? Poate la vara voi merge la Baia Mare si as face bine sa trec si prin CLuj sa vad padurea?
Multumnesc
Multumnesc
Sa stii ca eu merg des in zona padurilor Hoia-Baciu, clujean fiind si cunoscand ce se aude de aceasta zona impadurita am cautat paranormalul cu lumanarea. Am avut o singura intamplare mai ciudata un pic ( este postata undeva aici ) in rest pot a-ti trimit poze cu padurea din orice anotimp. Am vizitat padurea asta iarna, primavara, vara, toamna. Este o padure aparte, cu un farmec deosebit. Desi este foarte aproape de oras odata ce ai patruns in mediu parca esti foarte departe. Am acolo cateva trasee favorite unde ma plimb uneori eu cu gandurile mele sau imi fac alergarea. La marginea padurii orientata spre localitatea Baciu ( paralel cu soseaua) poti auzi pe langa zumzetul linistit al insectelor, fosnetul frunzelor cum undeva, departe trece trenul...Este linistitor, un pic straniu dar foarte relaxant sa te plimbi in zona.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Stelaris | 15 | 4.585 |
|
Reincarnare | Gregory1992 | 25 | 4.430 |
|
topic combinat |