Am visat acum cateva zile, ca am vorbit cu cineva, Sa-i zicem N. Nu-I voi declina identitatea,pentru ca nu asta e important aici,plus ca unii se indoiesc de existanta lui. De fapt, mai mult N a vorbit cu mine. Stia ca am probleme si se intalnise cu mine ca sa vorbeasca despre ele. A vorbit mult, nu tin minte toata discutia,dar am sa descriu aici o parte care m-a bulversat si m-a lasat fara raspunsuri. Incerc sa redau un dialog cat mai adevarat, in cuvinte,deoarece discutia a fost mentala si unele informatii sunt greu de tradus in cuvinte.
N : Stii in ce procent isi folosesc creierul oamenii de pe Terra ?
Eu : 1% ?
N : intre 1 si 3 la suta. Stii in ce procent iti folosesti tu creierul ?
Eu :?
N : Zero. 0%. Zero.Nimic.Deloc. Tu nu iti folosesti deloc creierul. Tu nu stii sa gandesti. Tu stii sa te rogi. Stii cum faci tu? Ai o memorie fantastica si o capacitate de invatare foarte mare.Cand vrei raspunsul la o intrebare,iti accesezi memoria si daca nu-l gasesti acolo, te concentrezi si iti doresti atat de mult sa afli raspunsul pana iti apare raspunsul in minte.Ei bine,raspunsul acela nu l-ai gasit tu, ti-l da altcineva.Sunt persoane mai evoluate decat tine care nu suporta sa vada ca nu gandesti deloc si te ajuta cu raspunsuri,in speranta ca la intrebarea viitoare, la pragul urmator, la impasul urmator iti vei folosi propriul creier.Dar nicio schumbare. Nu se mai poate asa. Trebuie sa incepi sa gandesti cu propriul tau creier.
Gata dialogul.Acum intrebarile.Presupunand ca ar fi un semnal de alarma tras de subconstientul meu, de fapt, ce este gandirea ? Cum se gandeste? Faptul ca imi accesez memoria si analizez faptele pe baza informatiilor primite,nu inseamna ca imi folosesc creierul? Ce as putea face ca sa schimb asta? Va rog raspundeti-mi chiar daca e ceva sarcastic. Si in sarcasm se ascund uneori raspunsuri bune.
Contact
Facebook
Twitter
RSS