sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Drivere Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Elybuji 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-May 11

Scris 08 May 2011 - 10:06 PM

Am formatat pc-ul,am bagat cd-ul cu driver-ele d la pc,am instalat primul driver,apoi cand am ajuns la cel de al doilea driver,cel pentru placa video,imi tot aparea find new hardware,arata ca cauta ceva,apoi s-a restartat si cand s-a aprins a dat eroarea
Windows - Drive Not Ready

The drive is not ready for use; it's door may be open. Please check the drive and make sure that a disc is inserted and that the drive door is closed.

Cancel Try Again Continue , iar pe desktop nu imi mai apare nimic,nici macar bara de start,daca dau continue nu se intampla nimic ramane desktopul gol in continuare.Daca dau restart de multe ori la rand la un moment dat merge fara sa imi mai apara eroarea,dupa alt restart iar apare si tot asa.Mi s-a mai spus ca trebuie sa intru in bios,iar daca floppy disc este primul la bootare sa bag cdrw,l-am bagat dar degeaba. Care poate fi problema ca nu mai stiu c sa ii fac
0

#2 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 09 May 2011 - 08:35 AM

Descarci de pe net, de pe site-ul producatorului, toate driverele de care ai nevoie. CD-ul nu este un mediu de stocare foarte fiabil. Pui driverele pe un stick si le instalezi de acolo, preferabil dupa o instalare noua de Windows. Eu obisnuiesc sa fac minim doua partitii la hard disk si pe a doua partitie (intelegand ca prima este cea pe care instalez Windows-ul) fac un folder cu numele kit in care pun aceste drivere. In felul acesta un alt "instalator" nu va mai pierde timpul sa le caute pe net.
0

#3 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 09 August 2011 - 10:45 PM

Dezinstaleaza ultimul driver pe care l-ai instalat si descarca altul.Nu-l mai instala de pe acel cd
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi filme
prelucrari
motz_ovi  1 2.457
Replici noi Identificare de fonturi