Senzatie ciudata
Scris 06 May 2011 - 09:15 PM
Acum cateva seri, inainte sa ma culc, stateam intins in pat...cu capu pe perna cu ochii inchisi. Incepusem usor usor sa simt ca plutesc(eu inca eram constient, nu adormisem). Ma simteam ca si cum aveam picioarele indreptate spre tavan
, dar capul inca era la locul lui pe perna. Faza tare era ca puteam sa amplific sau sa reduc senzatia. Sunt rare serile in care patesc chestia asta, dar nu stiu ce este. Voi ce credeti?
Scris 06 May 2011 - 09:39 PM
exorcizare? matanii?wtf?
Aceasta postare a fost editata de DevilMayCry: 06 May 2011 - 09:39 PM
Scris 06 May 2011 - 11:48 PM
DevilMayCry, la 06 May 2011 - 09:15 PM, a spus:
Acum cateva seri, inainte sa ma culc, stateam intins in pat...cu capu pe perna cu ochii inchisi. Incepusem usor usor sa simt ca plutesc(eu inca eram constient, nu adormisem). Ma simteam ca si cum aveam picioarele indreptate spre tavan
, dar capul inca era la locul lui pe perna. Faza tare era ca puteam sa amplific sau sa reduc senzatia. Sunt rare serile in care patesc chestia asta, dar nu stiu ce este. Voi ce credeti?
Nu stiu precis care este termenul in Romaneste,dar in Engl. este OBE=Out of Body Experience.Nu este ceva iesit din comun.Alt exemplu similar cu OBE este si NDE=Near Death Experience.Ambele se petrec in mod spontan.
Scris 07 May 2011 - 10:10 AM
Athmy, la 06 May 2011 - 09:45 PM, a spus:
probabil incercai sa faci lumanarea 
Nu ma refeream ca stateam perpendicular pe pat
Daca era un OBE nu trebuia sa ies cu totul din corp? La mine capul inca era la locul lui....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce este meditatia? | Cazzone | 15 | 2.694 |
|
Tehnica pentru masurarea radiestezica cu Ansa si Raportorul
tehnica pentru masurarea radiestezica cu Ansa si Raportorul |
Serbanpo2001 | 1 | 1.962 |
|
Experiente, ganduri, intrebari
pareri, fara luat peste picior |
inger26 | 32 | 5.369 |
|
Cum te aperi de "raul" si vrajile trimise dupa tine? | Crista Ioan | 28 | 9.818 |
|
Vise repetate cu diavolul
tot ce cautam e un raspuns |
xteox | 25 | 3.761 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS