sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

magia este un pacat? magia este impotriva legilor credintei? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Smile 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 05

Scris 27 January 2006 - 10:57 AM

am cativa prieteni admiratori ai magiei, care pretind k nu este impotriva religiei. ce este acesta un pacat? am apelat la voi in ideea k sunteti mai in masura sa imi raspundeti la intrebare.
0

#2 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 27 January 2006 - 11:05 AM

Vezi postareacamelleon, la Jan 27 2006, 10:57 AM, a spus:

am cativa prieteni admiratori ai magiei, care pretind k nu este impotriva religiei. ce este acesta un pacat? am apelat la voi in ideea k sunteti mai in masura sa imi raspundeti la intrebare.

de ce te intrebi daca este sau nu pacat?
ce numesti prin termenul "magie"?
0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 27 January 2006 - 11:19 AM

vrajitoria este un pacat,la fel cum e pacat sa mergi la vrajitoare,"maicute" care deschis cartea,etc...Eu am fost la o ghicitoare si mi-a zis cateva evenimente care s-au petrecut in realitate si de atunci am decis sa-mi schimb destinul.Pare o prostie o sa ziceti unii dar chiar am schimbat cateva lucruri care ea mi-a zis ca o sa se intample.M-am simtit tare rau ca am apelat la ea.
0

#4 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 January 2006 - 12:27 PM

Vezi postareamirela83, la Jan 27 2006, 11:19 AM, a spus:

vrajitoria este un pacat,la fel cum e pacat sa mergi la vrajitoare,"maicute" care deschis cartea,etc...Eu am fost la o ghicitoare si mi-a zis cateva evenimente care s-au petrecut in realitate si de atunci am decis sa-mi schimb destinul.Pare o prostie o sa ziceti unii dar chiar am schimbat cateva lucruri care ea mi-a zis ca o sa se intample.M-am simtit tare rau ca am apelat la ea.
important este sa ai de acum incolo incredere in Dumnezeu (daca vei continua sa simti doar parere de rau, nu-l vei putea simti pe Dumnezeu)

majoritatea cultelor care se practicau in vremea lui Isus practicau "vrajitoria"
crestinii au condamnat aceste practici pentru ca un crestin, daca e crestin, isi pune toatea increderea in Dumnezeu si nu mai are nevoie de "vrajitoare" - cei care doreau sa devina crestini, isi dovedeau aceasta dorinta prun renuntare la obiceiuri straine...

am auzit si eu despre "vrajitoare" care ghicesc viitorul - dar ma intreb ce farmec mai are viata daca stii ce o sa se intample...
printre primele mele lecturi, in copilarie, a fost povestea lui Enea, cel care fuge cu o corabie din Troia spre un pamant promis, unde i se spusese ca va fi conducatorul unui mare popor (poporul roman) - pe drum, este blestemat sa bantuie multe tarmuri si sa isi manance si mesele de foame cand vor ajunge in tara promisa - dupa o masa luata pe un tarm primitor, mai zabovind un pic, incep sa manace turtele pe care le pusesera ca sa sprijine merindele...

multe lucruri adevarate poate spune cineva despre tine, chiar din viitor, dar nu inseamna ca perspectriva lui este cea adevarata - traind, vei afla cum este de fapt...
multi se supara pa Dumnezeu ca nu le-au iesit planurile asa cum au vrut sau ca nu le-au iesit asa cum i le-a "ghicit" cineva - pentru Dumnezeu este ofensa si intr-un caz si in celelat, in aceeasi masura!
0

#5 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 27 January 2006 - 02:13 PM

Vezi postareaMariaB, la Jan 27 2006, 11:05 AM, a spus:

ce numesti prin termenul "magie"?

E exact intrebarea pe care vroiam sa o pun si eu. 8)
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 29 January 2006 - 10:53 AM

Vezi postareacamelleon, la Jan 27 2006, 10:57 AM, a spus:

da, cam asa ceva. este considerat pacat de catre Dumnezeu sa practici vrajitoria, indiferent ca e alba sau neagra. :D)
0

#7 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 30 January 2006 - 02:35 AM

Vezi postareacamelleon, la Jan 27 2006, 11:57 AM, a spus:

Cei care practica vrajitoria si apeleaza la vrajitori ,nu vor vedea Imparatia lui Dumnezeu.Biblia este foarte clara in scopul acesta: "Si faptele firii pamintesti sint cunoscute, si sint acestea: preacurvia, curvia, necuratia, desfrinarea,inchinarea la idoli, vrajitoria, vrajbile, certurile, zavistiile, miniile, neintelegerile, desbinarile, certurile de partide,pizmele, uciderile, betiile, imbuibarile, si alte lucruri asemanatoare cu acestea. Va spun mai dinainte, cum am mai spus, ca cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu."
0

#8 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 January 2006 - 10:13 AM

Vezi postareaheidy_2005, la Jan 29 2006, 10:53 AM, a spus:

este considerat pacat de catre Dumnezeu sa practici vrajitoria, indiferent ca e alba sau neagra. 8))
ce intelegi prin vrajitorie?
0

#9 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 31 January 2006 - 12:42 AM

Vezi postareaMariaB, la Jan 30 2006, 11:13 AM, a spus:

ce intelegi prin vrajitorie?

Vrajitoria si magia sunt asemanatore si tin de ocultism!
0

#10 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 31 January 2006 - 12:43 AM

Vezi postareacioanas, la Jan 31 2006, 12:42 AM, a spus:

Vrajitoria si magia sunt asemanatore si tin de ocultism!

Asta nu e un raspuns bun. Mai incearca.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Tot religie
sunteţi inteligenţi? DEMONSTRAŢI!
virgil..0  39 10.232
Topic inchis Despre minuni Pixelut  9 3.583
Topic inchis gratuitati
afirmatii gratuite
DarkBringer  31 6.401
Hot Topic (New) Ateism * * * * - Costty  379 34.236
Hot Topic (New) Insuficienţa trăirii religioase – cauză a lipsei iubirii aproapelui? Fr0z3nasic3  29 4.856