sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Biblioteca prafuita Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ilin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-January 06

Scris 27 January 2006 - 06:50 AM

pun pariu ca ai o biblioteca cu rafturi prafuite si carti pe care nu le mai citeste nimeni, asa-i?
0

#2 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 27 January 2006 - 10:07 AM

N-am idee cui e adresata intrebarea, dar presupun ca e pusa la misto, nu?
0

#3 Utilizator offline   ilin 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-January 06

Scris 27 January 2006 - 10:15 AM

Vezi postareadan-marius, la Jan 27 2006, 11:07 AM, a spus:

N-am idee cui e adresata intrebarea, dar presupun ca e pusa la misto, nu?

nu, chiar nu e la misto.
si e adresata oricui isi aminteste de biblioteca parinteasca 8) din care nimeni din familie nu mai ia de multa vreme nici o carte.
ce o sa se intample cu ele? sunt mii de locuinte si mii de biblioteci. din ce am vazut, multe biblioteci "vechi" sunt pline cu o multime de carti de umplutura.

sincer, chiar imi pun intrebarea asta
0

#4 Utilizator offline   VIKING 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-January 06

Scris 27 January 2006 - 11:33 AM

Vezi postareailin, la Jan 27 2006, 10:15 AM, a spus:

nu, chiar nu e la misto.
si e adresata oricui isi aminteste de biblioteca parinteasca :cheer: din care nimeni din familie nu mai ia de multa vreme nici o carte.
ce o sa se intample cu ele? sunt mii de locuinte si mii de biblioteci. din ce am vazut, multe biblioteci "vechi" sunt pline cu o multime de carti de umplutura.

sincer, chiar imi pun intrebarea asta

:cheer: Ai dreptate sunt putini probabil care mai citesc carti din biblioteca proprie.Eu unul nu mai citesc demult.In primul rand nu am timp-calc. si in general tehnica digitala il ocupa cam tot.Inainte toti citeam f. mult pt. ca era singura cale de informare(ma refer inainte de revolutie)-accesul la altceva pe langa faptul ca nu se gasea era si interzis-si oricum pe vremea aia nu aveam calc. internet etc... :cheer: 8)
0

#5 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 27 January 2006 - 01:48 PM

Eu chiar am citit toate cartile din biblioteca si nu au fost putine.Sunt care au carti in biblioteca necitite????Ce rost ar avea sa le cumperi???/ 8)
0

#6 Utilizator offline   VIKING 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 27 January 2006 - 02:03 PM

Vezi postareamirela83, la Jan 27 2006, 01:48 PM, a spus:

Eu chiar am citit toate cartile din biblioteca si nu au fost putine.Sunt care au carti in biblioteca necitite????Ce rost ar avea sa le cumperi???/ :cheer:

Sigur sunt oameni care nu si-au citit toata biblioteca...Eu am citit-o de cateva ori pe toata cu f. multi ani in urma.Iar de cumparat nu sunt multi care o fac-cartile in prezent sunt f. scumpe-se cumpara mai mult cele de tehnica-stiinta.MAJORITATEA prefera sa cumpere DVD-uri cu filme si CD-uri cu muzica.Mi-am adus aminte de filmul ala englezesc f. bun ''FARENHEIT 458'' facut prin anii '60 cu JULIE CHRISTIE in care erau arse cartile prin lege de catre pompieri(culmea-cei care ar tb. sa stinga focul nu sa il provoace)si exista o comunitate de oameni impotriva sistemului care memorau cate o carte-pt ca intr-un viitor mai bun sa fie retiparite din nou...L-ai vazut.Daca nu...cauta-l.MERITA. :cheer: 8)
0

#7 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 27 January 2006 - 02:12 PM

Vezi postareaVIKING, la Jan 27 2006, 04:03 PM, a spus:

Sigur sunt oameni care nu si-au citit toata biblioteca...Eu am citit-o de cateva ori pe toata cu f. multi ani in urma.Iar de cumparat nu sunt multi care o fac-cartile in prezent sunt f. scumpe-se cumpara mai mult cele de tehnica-stiinta.MAJORITATEA prefera sa cumpere DVD-uri cu filme si CD-uri cu muzica.Mi-am adus aminte de filmul ala englezesc f. bun ''FARENHEIT 458'' facut prin anii '60 cu JULIE CHRISTIE in care erau arse cartile prin lege de catre pompieri(culmea-cei care ar tb. sa stinga focul nu sa il provoace)si exista o comunitate de oameni impotriva sistemului care memorau cate o carte-pt ca intr-un viitor mai bun sa fie retiparite din nou...L-ai vazut.Daca nu...cauta-l.MERITA. :cheer: 8)

A fost la TV acum 3 sau 4 ani,l-am vazut dar sincera sa fiu nu stiam ca se cheama asa,m-a marcat si pe mine mult la vremea aceea
0

#8 Utilizator offline   VIKING 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 27 January 2006 - 03:20 PM

Vezi postareamirela83, la Jan 27 2006, 02:12 PM, a spus:

A fost la TV acum 3 sau 4 ani,l-am vazut dar sincera sa fiu nu stiam ca se cheama asa,m-a marcat si pe mine mult la vremea aceea

Filmul e demunit asa dupa temperatura critica pe care o atinge focul intr-un incendiu :cheer: :cheer: 8)
0

#9 Utilizator offline   siller 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 31 January 2006 - 03:56 PM

Vezi postareaVIKING, la Jan 27 2006, 02:03 PM, a spus:

Sigur sunt oameni care nu si-au citit toata biblioteca...Eu am citit-o de cateva ori pe toata cu f. multi ani in urma.Iar de cumparat nu sunt multi care o fac-cartile in prezent sunt f. scumpe-se cumpara mai mult cele de tehnica-stiinta.MAJORITATEA prefera sa cumpere DVD-uri cu filme si CD-uri cu muzica.Mi-am adus aminte de filmul ala englezesc f. bun ''FARENHEIT 458'' facut prin anii '60 cu JULIE CHRISTIE in care erau arse cartile prin lege de catre pompieri(culmea-cei care ar tb. sa stinga focul nu sa il provoace)si exista o comunitate de oameni impotriva sistemului care memorau cate o carte-pt ca intr-un viitor mai bun sa fie retiparite din nou...L-ai vazut.Daca nu...cauta-l.MERITA. :yes: 8)

Da stiu la ce film te referi si eu lam vaz e fain -Culmea e ca nici ei nu stiuau de ce se numesc pompieri
si ca trb sa stinga focuruile,ca pentru ei toate casele sunt .fire-proofe. si pentru ei stingereea focului era un lucru banal :D
0

#10 Utilizator offline   clandher 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 31 January 2006 - 04:23 PM

Ma voi chair aveti pretentia ca sunteti cititori sau nu am nimerit unde trebuia.
Filmul ala e facut dupa o carte celebre, SF, de Ray Bradbury "451 Fahrenheit", care a fost tradusa si in romaneste inca de prin 70, a fost si reeditata dupa 90. Iar 451 nu e temperatura critica pe care o atinge focul ci temperatura la care arde hirtia din care sunt facute cartile. Nu e chiar intimplator titlul.
Incep sa ma intreb daca nu e ceva in neregula cu forumul asta. Primul post pe care l-am citit (la o alta rubrica) era plin de timpenii, aici nu prea stiti despre ce vorbiti ....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Pasaje preferate din carti!
topic combinat
midnight-ghost  396 72.508
Hot Topic (New) Atasamente Ce mai cititi? * * * - - andya  2.819 240.782
Hot Topic (New) Cartea care i se potriveşte cel mai bine celui de sus
recomandăm călduros tonul de glumă
vesperala  81 13.547
Hot Topic (New) Atasamente Cartea mea
ce carte v-a impresionat, v-a placut cel mai mult
'Dina'  184 40.161
Hot Topic (New) Atasamente Proverbul zilei * * * * - ars  1.224 28.492