Scris 27 November 2006 - 07:54 PM
"Vreau sa stiu de ce am aripi"
OK. Am fost diagnosticat cu aceste simptome - atac de panica, distonie neurovegetativa, spasmofilie acum 2 luni si ceva, la inceput am avut 2 crize in 2 saptamani, dupa a doua criza am fost la un medic generalist recomandat de prieteni. Au urmat analizele - HTA de grad unu, trigliceride marite - 560, lipsa minora de calciu - si apoi tratamentul cu calciu intramuscular cam o saptamana, si xanax de doua ori pe zi, plus medicamentul de hipertensiune si trigliceride. Dupa 3 saptamni de stare relativ buna, a reaparut un atac de panica - criza mai bine zis. Terminasem medicamentele de 3 zile - tratamentul, si a reaparut din nou frica, starea proasta, senzatia de bolnaviciune, durerile in partea stanga a pieptului, frica de cadere. Am reinceput tratamentul, situatia e mai buna dar nu foarte, adica dimineata e ca prima zi de scoala din viata mea, emotii, sunete tari, mirosuri intense, respiratie greoaie, emotivitate, etc. De ce va spun lucrurile astea - pentru ca am implinit de 3 luni 30 de ani, m-am lasat de fumat, cafea si cola exact acum trei luni, iar in viata mea am trecut peste situatii foarte stresante, peste care am trecut mai rau sau mai bine, insa nu am avut niciodata starile de acum. Am intrat a treia oara la o facultate, am dus-o si bine si rau material, parintii au divortat acum 2 ani, dar au fost si lucruri extraordinare, am condus 5 santiere, cateodata simiultan, am reusit sa ma asez pe picioarele mele, am succes in activitatea mea, sunt fericit su prieteni, colegi, prietena, familie asa cum sunt.
Deci nu inteleg, sunt constient ca sunt capabil, mi-am demonstrat de atatea ori, ca pot trece prin cele mai stresante lucruri, pot sa ma mobilizez sa fac atatea, puteam sa-mi "comand" starea de spirit si de concentrare acum cativa ani chiar, fac fata oicarei provocari - SI TOTUSI ASTA E PRIMUL MONSTRU - una din morile de vant care ma darama.
DE CE?