sau Inregistrare

• 101 Pagini +
  • « Prima
  • 99
  • 100
  • 101
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spasmofilie Evaluare topic: * * * * -

#1001 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 09

Scris 05 June 2010 - 11:34 AM

Vezi postareamica_curioasa, la May 13 2010, 02:02 PM, a spus:

Dupa atacul de care vorbeam fata a fot dusa la Bucuresti si am primit si noi o hartie cu un diagnostic care pe mine nu m-a lamurit prea mult. Nici n-am retinut termenul, dar ceea ce am inteles este ca nu e nici atac de spasmofilie nici panica (oricum, nu cu denumirea asta) ci un alt fel de problema psihica/psihologica.
Cred ca am sa ma uit din nou pe hartia respectiva...

ai reusit sa vezi diagonisticul? sunt curios
0

#1002 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 05 June 2010 - 12:12 PM

Vezi postareaKosmotro, la Jun 5 2010, 12:34 PM, a spus:

ai reusit sa vezi diagonisticul? sunt curios

Nu am gasit hartia si nu am vrut sa mai aduc in discutie problema. Dar chiar sunt si eu curioasa...

Oricum, vad ca fata pare sa fie ok, se integreaza, e vesela...
0

#1003 Utilizator offline   rent 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-April 07

Scris 13 July 2010 - 11:00 PM

Salutare,
sunt si eu unul dintre cei care au experimentat de-a lungul timpului diverse satari asemanatoare celor prin care treceti sau ati trecut. Totul a inceput acum cca 4 ani, nu mai tin minte exact, cu un atac de panica aparut seara inainte de culcare. Au urmat si altele in zilele urmatoare, am ajuns de doua ori la spital, noaptea( deja la spital nu mai aveam nimic), a urmat o perioada chinuitoare si grea pana am inteles care e treaba cu atacul de panica si cu manifestarile si simtirile ce il insotesc si intr-un final dupa cateve luni in care am facut toate analizele (care au iesit bune, desigur) serlift si psihoterapie am reusit sa ma redresez si am inceput sa imi revin. Acum 1 an am renuntat la serlift ( relativ greu , dupa mai multe incercari ) si tragand o linie acum am rezolvat problema in proportie de 75-80 %; am ramas cu unele senzati, manifestari, trairi sau nu stiu cum sa le zic care ma fac si acum sa am zile proaste si o stare de depresie sau ceva asemanator... Despre atacurile de panica si experientele pe care le-am avut atunci am postat la momentul respectic pe topicul "atacuri de panica-spasmofilie" foarte detaliat si explicit. Cam asta ar fi introducerea, daca pot sa ajut pe cineva cu informatii sau altceva va stau la dispozitie.

In continuare o sa discut despre ce a ramas dupa acesti ani; nu am ajuns la agarofobie sau la alte genuri de fobii dar am ramas cu o sensibilitate nervoasa fata de zgomote glagie si in special persoane care vorbesc tare. Ma deranjau si ainainte asemenea lucruri dar nu foarte tare pe cand acum imi dau o stare destul de ciudata parca mi-ar da o stare de neliniste de usoara nervozitate, de exemlu daca intr-o incapere mai multe persoane vorbesc tare sa la o petrecere sau la o dezbatere aprinsa aajung la a ma simti de parce as fi altundeva si ii privesc ca spectator de parca nu as fi acolola ca aunci cand te uiti la tv in gol. ( asta nu se intampla intodeauna si doar in prezenta anumitor persoane ) toate cuvintele intra pe o ureche si ies pe calalta ; uneori tresar la zgomote aparute brusc, nu neaparat puternice sau nu e obligatoriu sa tresar daca zgomotul e puternic...Deasemenea mai am stari de ameteala dar nu dezechilibru doar senzatia de ameteala , uneori si la miscarea ochilor( nu a capului ), o stare de nesiguranta fizica, teama de a nu se intampla ceva. Azi am avut un episod in care brusc s-a infundat o ureche, dreapta, si parca nu am mai simtit nimic in partea respectiva a capului pt cateva secunde, insotite de o senzatie de lesin, sfarseala, tote doar pt cateva secunde apoi a inceput inima sa bata rapid ... mi-am revenit dar pt restul zilei am ramas cu o stare de slabiciune si ameteala, greutate de concentrare si de parca trebuia sa fac un efort in a aprecia lucrurile; toata atentia era orientata catre interiorul meu catre ce se intampla in interior, fata de exerior parca eram in alta parte iar nu acolo, aerian.

Cam atat pt astazi, va multumesc pt ca ati citit si as dori sa stiu parerile voastre si daca aveti astfel de senzatii, trairi.
0

#1004 Utilizator offline   Georgi.F 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-January 11

Scris 18 January 2011 - 07:30 PM

Va transmit si eu salutari.
Citind la acest forum, am realizat ca problema mea poate nu este cea mai grava, insa... este tot o problema de anxietate.
Pe mine m-a inebunit nesiguranta zilei de maine, si situatia finaciara cu salariile din ce in ce mai mici, si datoriile din ce in ce mai mari.
Acum de aproximativ o saptamana consum un produs naturist, care vad ca ... are ceva efect, m-am mai linistit, insa pt mine a fost solutia cea mai ieftina si sper pana la urma cea mai buna. Din cautarile mele pe net, se pare ca aceste probleme pe care le avem se datoreaza si din cauza unor lipsuri (gen minerale vitamine etc), iar pe un fond de stres crescut, apar problemele.
Ce mi-a placut iarasi, la acest "tratament" daca pot sa ii zic asa, ca pot sa-l iau chiar daca ma urc la volan.
Sper sa pot sa va ajut si eu cu ceva, si sa nu fac publicitate, l-am gasit aici :http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/rhodiolin.html
Multa sanatate tuturor !
0

#1005 Utilizator offline   Evelynaaa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 01 August 2011 - 02:03 PM

am si eu o intrebare de om prost
grasii/grasele fac spoasmofilie? ca mie mi se intampla numa cand slabesc
0

#1006 Utilizator offline   Charliedavidsonlaw 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-September 11

Scris 28 September 2011 - 06:00 PM

S-au găsit unele informaţii cu privire la reacţiile adverse Paxil aici: Paxil (Paroxetine) Birth Defect Lawsuit Information
0

#1007 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 28 September 2011 - 07:12 PM

Vezi postareaGeorgi.F, la 18 January 2011 - 07:30 PM, a spus:

Va transmit si eu salutari.
Citind la acest forum, am realizat ca problema mea poate nu este cea mai grava, insa... este tot o problema de anxietate.
Pe mine m-a inebunit nesiguranta zilei de maine, si situatia finaciara cu salariile din ce in ce mai mici, si datoriile din ce in ce mai mari.
Acum de aproximativ o saptamana consum un produs naturist, care vad ca ... are ceva efect, m-am mai linistit, insa pt mine a fost solutia cea mai ieftina si sper pana la urma cea mai buna. Din cautarile mele pe net, se pare ca aceste probleme pe care le avem se datoreaza si din cauza unor lipsuri (gen minerale vitamine etc), iar pe un fond de stres crescut, apar problemele.
Ce mi-a placut iarasi, la acest "tratament" daca pot sa ii zic asa, ca pot sa-l iau chiar daca ma urc la volan.
Sper sa pot sa va ajut si eu cu ceva, si sa nu fac publicitate, l-am gasit aici :http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/rhodiolin.html
Multa sanatate tuturor !

Nu cred ca exista vreun ceai sau supliment minune sa te vindece de anxietate. Ai gasit cauza, ''grijile''. Creezi scenarii despre viitor si acorzi celui mai ''rau'' din ele probabilitatea cea mai mare de-a se intampla. Asta iti mentine corpul in permanenta tensiune, ''pregatit'' sa faca fata scenariului ales. Iar asta iti consuma resursele, psihice si fizice. Fii bland cu tine!
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 101 Pagini +
  • « Prima
  • 99
  • 100
  • 101
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Schizofrenie cronica g39_forall  269 38.520
Hot Topic (New) divergente intre soacra si nora lllucci  28 5.549
Replici noi O familie disfunctionala
sau "ce detergent recomandati pentru rufele mele"?
Solitude  16 4.407
Hot Topic (New) Psihologia romaneasca
- folclor urban anonim
Cleric Prestųn  26 6.987
*Replici noi dependenta si frica Guest_Guest_singuratic_*_*  4 684