sunteti de acord ca sotul(sotia),prietene(prietenul) sa stea pe mesenger cu camera deschisa?
Scris 26 January 2006 - 09:34 PM
Cred ca sotul (sotia)/prietenul(prietena) nu poate gresi foarte multe daca sta cu camera deschisa. este acelasi lucru cu a trimite fotografii. Tentatie de ce? Pentru cine?
Offtopic: Imginatia mea bogata (sau bolnava) imi zice ca povestea ta seamana cu a altui forumist. Poate ma insel...
Offtopic: Imginatia mea bogata (sau bolnava) imi zice ca povestea ta seamana cu a altui forumist. Poate ma insel...
Scris 26 January 2006 - 09:46 PM
canon, la Jan 26 2006, 09:37 PM, a spus:
ariana esti casatorita?
Nu, dar nu stiu cata relevanta are acest lucru.
Marlboro, la Jan 26 2006, 09:35 PM, a spus:
a cui, a cui ?????
Sorry, deocamdata tin numai pt mine. Pana canon confirma sau infirma si apoi daca va fi de acord sa "parasc". De obicei sunt o persoana discreta
Scris 26 January 2006 - 09:59 PM
Stiam pe cineva care statea foarte mult pe net, dar statea cu mine. Amandoi la munca, in momentele de respiro ne tineam reciproc companie. El insurat, sotia ii reprosa de cate ori avea ocazia ca sta prea mult pe net. Pana la urma cred ca au divortat, nu s-au mai inteles deloc, dar nu mai stiu nici de el nimic.. n-a mai intrat brusc.
Scris 27 January 2006 - 12:51 AM
sincer? eu nu as fi de acrod ca prietenu meu sa stea pe mess cu camera deschisa, sa vorbeasca cu fufe, i-as decapita pe ambii
si nu pt. ca sunt geloasa, ci pt. ca mi se pare aiurea sa faca din asta un obicei.
e la moda flirtul pe net cu discutii tapitele "asl please" urmate de intrebari idioate
eu am webcam da nu il folosesc niciodata, asa cu cate un prieten din an in paste, mai merge
e la moda flirtul pe net cu discutii tapitele "asl please" urmate de intrebari idioate
eu am webcam da nu il folosesc niciodata, asa cu cate un prieten din an in paste, mai merge
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
una_lacrima | 84 | 29.304 |
|
M-a mintit ca e virgina | Golden Tag | 179 | 14.629 |
|
IUBIREA | delia delia | 14 | 5.817 |
|