Chestionar privind preferințele consumatorului în alegerea unui hotel/pensiune pentru animale de companie.
Acest sondaj este destinat posesorilor de câini.
Rezultatele acestui sondaj vor fi utilizate pentru realizarea unei lucrări de licență în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.
Datele cu caracter personal sunt confidențiale și vor fi utilizate doar pentru a putea valida participarea dvs.
Pentru completarea chestionarului intrați pe următoarele link-uri:
Acesta e pentru cei care nu au folosit niciodată acest tip de serviciu: https://www.kwiksurv...ICLMHK_f6e87c9d
și acesta pentru cei care au folosit cel puțin odată: https://www.kwiksurv...ICLLMH_1354b355
Vă mulțumesc.
Pagina 1 din 1
Chestionar privind alegerea unui hotel pentru animale
Scris 28 April 2011 - 03:18 PM
Hypathia, la 27 April 2011 - 01:56 PM, a spus:
1. man, acum te-ai trezit cu chestionaru', cand trebuia sa fie pe sfarsite licenta?
2. man, ce tema ti-ai ales! crezi ca o sa ai un esantion reprezentativ? macar 50 de subiecti strangi?
3. succes!
2. man, ce tema ti-ai ales! crezi ca o sa ai un esantion reprezentativ? macar 50 de subiecti strangi?
3. succes!
Da, trebuia de mult terminat ... asta ii drept, dar inca nu e tarziu. Ma gandeam ca un esantion de 100 e reprezentativ, dar din cate raspunsuri am primit pana acuma, cred ca o sa ma multumesc si cu 50.
Ms mult.
Aceasta postare a fost editata de Sebas7: 28 April 2011 - 03:19 PM
Scris 28 April 2011 - 03:38 PM
Sebas7, la 28 April 2011 - 03:18 PM, a spus:
Da, trebuia de mult terminat ... asta ii drept, dar inca nu e tarziu. Ma gandeam ca un esantion de 100 e reprezentativ, dar din cate raspunsuri am primit pana acuma, cred ca o sa ma multumesc si cu 50.
Ms mult.
Ms mult.
dar ce tema ti-ai ales! cred ca si daca scriai despre psihologia multimilor in Sahara sau istoria agriculturii antarctice aveai mai multe de spus si mai multi subiecti.
Oricum, tema ta e demna de lista lui Belbo.
n-ai pentru ce sa imi multumesti mult.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bichoni
jucarii vii |
Nanucco | 2 | 6.155 |
|
Brac