De ce e sexul platit mai ieftin decat ala "gratis" ?
Scris 27 April 2011 - 07:24 AM
Ha ?
Nu stiu, bai Mitica, marea mea dilema legata de sexul platit este de ce sexul oral este mai ieftin decat cel normal.
Nu stiu, bai Mitica, marea mea dilema legata de sexul platit este de ce sexul oral este mai ieftin decat cel normal.
Scris 27 April 2011 - 10:04 AM
Buna intrebare.Am putea face chiar si o emisiune pe tema asta.
Pentru ca la sexul platit scoti banul si gata,pe cand la sexul gratis,presupune munca de convingere a partenerei si stii ca e o placere pentru ambele parti.
Pentru ca la sexul platit scoti banul si gata,pe cand la sexul gratis,presupune munca de convingere a partenerei si stii ca e o placere pentru ambele parti.
Scris 27 April 2011 - 10:07 AM
Eu ma mir ca aveti rabdare sa cititi topicele lu' Mitica....si ca il intelegeti!!
Sau macar incercati.
Eu spun sincer ca n-am inteles ce vrea sa zica prin "de ce e sexul platit mai ieftin decat ala gratis"
Pai daca platesti pentru asta, nu mai e gratuit, recte e mai scump decat ala pentru care nu platesti.
Mitica, m-ai bagat in ceata, vino si explica.
Sau macar incercati.
Eu spun sincer ca n-am inteles ce vrea sa zica prin "de ce e sexul platit mai ieftin decat ala gratis"
Pai daca platesti pentru asta, nu mai e gratuit, recte e mai scump decat ala pentru care nu platesti.
Mitica, m-ai bagat in ceata, vino si explica.
Aceasta postare a fost editata de Pharrell24: 27 April 2011 - 10:08 AM
Scris 27 April 2011 - 10:12 AM
Little swan, la 27 April 2011 - 10:04 AM, a spus:
...presupune munca de convingere a partenerei...
Revenind, din cauza ca Mitica a avut sau se preface ca a avut experiente traumatizante cu femei rele, carora el nu le-a dat de capatai, presupun ca el vrea sa ne zica ca e mai scump sa depui ceea ce lui i se pare munca de seductie, adica, dupa perceptele lui, invitarea fetei in oras si la plimbari pe seama ilustrului sau buzunar, de aia zice ca daca tragi linia, e mai ieftin sa te duci la o dama de moravuri platite.
Asa-i, Mitica?
Aceasta postare a fost editata de Egeria: 27 April 2011 - 10:12 AM
Scris 27 April 2011 - 10:15 AM
Pe cand si un topic "De ce trag clopotele?"
Iti spun eu de ce sexul platit e mai ieftin. De... Mitica, de asta-i mai ieftin.
Tu cred ca reprezinti unul dintre sutele de motive pentru care ar trebui legalizata odata prostitutia in Romania.
Iti spun eu de ce sexul platit e mai ieftin. De... Mitica, de asta-i mai ieftin.
Tu cred ca reprezinti unul dintre sutele de motive pentru care ar trebui legalizata odata prostitutia in Romania.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
"Clubul" celor fara sminteli si obsesii sexuale
Sa nu ne fie rusine cu asta. |
Ruaraidh | 310 | 20.591 |
|
O fata cu sani mari | guru9 | 356 | 19.473 |
|