Sari la conținut
Forum Roportal
Andtreea_1

Nu stiu ce pot manca

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum o luna am observat ca am inceput sa beau multa apa, am slabit 5 kg si cineva mi-a zis ca sa imi masor glicemia prima data am avut in jur de 500 apoi a inceput sa scada la 339. 352, 280, 222 si nu stiu ce trebuia sa mananc. Am auzit ca trebuie sa nu mananc paine tot ce are zahar dar ce pot manca? ca de 2 zile mananca numai carne rosie si salate dar altceva? Astept un raspuns urgent va rog frumos ajutatima... Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Carbohidratii au un mare impact asupra glicemiei. Fara orez, paste sau cartofi! Citeste despre regimul Montignac si mananca alimente cu indice glicemic scazut. Alimentele bogate in fibre ajuta, de asemenea. Fara paine! Grapefruitul si kiwi au indicele glicemic mic. Mazarea, ovazul, fasolea pastai.

Si inca ceva, foarte important: cand ti-ai masurat glicemia si in ce conditii? Daca valoarea glicemiei a jeun (pe nemancate) este peste 120 atunci e clar ca ai diabet. Asta si plus simptomele ce le descrii indica diabetul. Sa mergi la medic. El iti va spune si ce ai voie sa mananci.

Editat de Xylia
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×