sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Seninatate falsa? Evaluare topic: - - - - -

#1 Guest_Great Barrier Reef_*

• Grup: Guests

Scris 22 April 2011 - 11:04 AM

Este bine ca aceasta arie nu necesita autentificare, asa cei care au probleme reale se pot exprima liber.
In ce ma priveste nici nu stiu daca am probleme sau doar asta sunt eu.
Pe scurt, am avut atatea probleme in ultimii 2 ani incat nici un om normal nu cred ca ar fi rezistat cu mintea intreaga. Ele au culminat cu pierderea brusca a mamei mele din cauza unui cancer cu metastaze multiple. Eu insa sunt la fel de senin si zambitor intotdeauna, parca nimic nu ma atinge...Am impresia ca in jurul meu s-a creat o mare bariera de corali care nu lasa nimic sa ma atinga. Totusi faptul ca am reusit sa raman senin pana si la inmormantarea mamei mele ma pune pe ganduri. Mi-am pus intrebarea ce se va intampla daca intr-o buna zi bariera va exploda? Asta chiar ca ar fi o catastrofa pentru mine dar si pentru foarte multi oameni din jurul meu...Mi-e teama ca as putea chiar sa " go postal ".
Pareri,opinii?
0

#2 Utilizator offline   Iris_Lulea 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-November 10

Scris 24 April 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaGreat Barrier Reef, la 22 April 2011 - 11:04 AM, a spus:

Buna,

Ai o gandire foarte buna. In principiu atunci cand tii prea mult in tine sentimente, emotii si uiti sau nu vrei sa le impartasesti ajungi la un moment dat sa le exteriorirezi intr-o forma sau alta. In unele cazuri se poate face treptat, dar in altele poate sa apara o cadere brusca. Valul de semtimente e posibil sa fie mult prea mare pentru a-i putea face fata. Daca atat de multi ani reusesti sa le tii sub control sau nu le bagi in seama, nu ai metode de a te descurca cu ele, asa ca in momentul aparitiei lor vei observa ca e posibil sa isi faca de cap, iar tu vei putea doar privi.

Pe de alta parte poti dezvolta aceasta "imunitate", sa o numim, dar la un moment dat sa iti doresti sa te exprimi sentimental si sa nu o poti face pentru ca nu sti cum.
O sugestie ar fi sa iei legatura cu un psiholog cu care sa redescoperi modalitati de exprimare emotionala si la un moment dat sa reusesti sa te exprimi si in raport cu moartea mamei tale.
Spui ca esti mereu senin. Daca ai fi altfel decat senin, daca ti-ai arata adevaratele sentimente ce s-ar intampla?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Masca sociala
Ne imbatam cu apa rece ?
S.R.  101 5.444
Replici noi nedumerire