Disectie
Scris 21 April 2011 - 12:14 PM
Sa inteleg ca asta-i un topic unde putem diseca ale noastre ganduri in masura in care ne incadram la "mult-accesata" categorie "Literatura"?
Scris 21 April 2011 - 12:40 PM
Sa respectam intentia celei care a deschis acest topic;ea a vrut sa fie unul de disectie a gandurilor intr-un mod...literar,cred...
Asadar...sa disecam aici simtamintele noastre, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne si simtem bine.
Rosucer spune ca "si din joaca poti invata multe".
Ei bine, chiar poti.Eu, aici pe forum de obicei ma jucam...si am invatat un car de lucruri noi.
Jucandu-ma, atunci cand eram mai mica, am invatat sa disting animalele si culorile si chiar daca astazi timpul dedicat jocului s-a micsorat considerabil, asta nu inseamna ca nu ma mai joc.Poate nu cu papusile si cu masinutele, dar ma joc si-mi place.
Voi ati uitat sa va jucati sau inca va indeletniciti cu asa ceva?
Asadar...sa disecam aici simtamintele noastre, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne si simtem bine.
Rosucer spune ca "si din joaca poti invata multe".
Ei bine, chiar poti.Eu, aici pe forum de obicei ma jucam...si am invatat un car de lucruri noi.
Jucandu-ma, atunci cand eram mai mica, am invatat sa disting animalele si culorile si chiar daca astazi timpul dedicat jocului s-a micsorat considerabil, asta nu inseamna ca nu ma mai joc.Poate nu cu papusile si cu masinutele, dar ma joc si-mi place.
Voi ati uitat sa va jucati sau inca va indeletniciti cu asa ceva?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebari pentru crystyann | crystyann | 599 | 37.244 |
|
Puteti vorbi cu capitanul!
Bun venit la bordul aeronavei! |
^^^ | 64 | 8.963 |
|
Eagerness