sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme cu gazda Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lizalisa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-April 11

Scris 20 April 2011 - 04:08 PM

Buna!
As vrea sa ma ajutati cu sfat cum as putea sa reclam la garda financiara sau oriunde altundeva proprietarii apartamentului pe care il inchiriam pana nu demult.
Problema e urmatoare - in 2009 cand am inchiriat apartament au facut contract la Circa Financiara, dar au declarat doar 120 lei un loc de 375 euro. Conractul acela a expirat in Februarie 2010 si dupa aceia nu au mai facut nici un alt contract. In tot acest timp (2009-2011) am platit cate 375 euro pe luna.
Intrebarea mea e - cum pot sa reclam faptul ca ei nu au declarat veniturile si implicit nu au platit nici un fel de impozite pe venit???
A avut cineva probleme de genul acesta?
Va multumesc pentru ajutor
0

#2 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 20 April 2011 - 04:58 PM

Deci tu, ai contract incheiat cu ei, pe 375 de Euro ?

Sau, spune ce acte ai tu in posesie care sa ateste spusele tale.
Chitante de plata a sumei mentionate, contractul de inchiriere cu suma stipulata drept chirie, etc.

Ca daca nu prea ai nimic, si dadeai banii din mana, e destul de dificil.
0

#3 Utilizator offline   Lizalisa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-April 11

Scris 21 April 2011 - 09:31 AM

Ba da, am contractul de inchiriere facut inca de la inceput in care este scris clar chirie - 375 euro, dar am si alt contract - cel cu circa financiara in care e trecuta suma de doar 120 lei.
Din pacate ambele contracte erau pe 12 luni si au expirat in 2010.
Chiria o plateam in in fiecare luna, dar nu imi dadeau nici o chitanta, hartiuta sau ceva de genul asta :(
0

#4 Utilizator offline   Poadols 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-January 11

Scris 25 April 2011 - 04:23 PM

Vezi postareaLizalisa, la 21 April 2011 - 09:31 AM, a spus:

Ba da, am contractul de inchiriere facut inca de la inceput in care este scris clar chirie - 375 euro, dar am si alt contract - cel cu circa financiara in care e trecuta suma de doar 120 lei.
Din pacate ambele contracte erau pe 12 luni si au expirat in 2010.
Chiria o plateam in in fiecare luna, dar nu imi dadeau nici o chitanta, hartiuta sau ceva de genul asta :(

Esti la fel de raspunzatoare, pentru fals in acte publice. Asta, daca nu ma insel. Cel mai bine este sa consulti un avocat specializat pe astfel de probleme.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse