sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cand femeia e mai mare cu 7 ani...decat el.. cat de importanta e varsta din buletin??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Melek t 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-April 11

Scris 20 April 2011 - 02:02 AM

in ultima perioada vedem tot mai des cupluri in care femeia e cu cativa ani mai mare decat el...si nu 1 an doi, ci 5, 6, 7...personal traiesc o asemenea poveste de 3 ani de zile, timp in care daca nu s-ar fi uitat nimeni in buletinul meu putea jura ca suntem de-o seama:D intrebarea mea este...conteaza varsta din buletin sau aspectul fizic? daca eu alaturi de el nu imi arat varsta, daca uneori pentru el par o copila alintata in ciuda varstei, si matura cand trebuie, daca si el da dovada de maturitate de multe ori, daca iubire exista, ce ar trebui sa ma mai framante?sau ar trebui sa ma mai framante asta? inainte de a-l cunoaste nu acceptam nici macar ideea de a fi cu cineva mai micchiar si cu o luna...culmea e ca tipul cu care fusesem inainte era mai mare cu vreo 8 ani decat mine insa la minte era mult mai mic decat actualul....astept parerile voastre..multumesc
0

#2 Utilizator offline   Corre 

• I.N.T.E.P.A.T.A si A.F.U.R.I.S.I.T.A
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-December 10

Scris 20 April 2011 - 02:46 AM

Vezi postareaMelek t, la 20 April 2011 - 02:02 AM, a spus:

in ultima perioada vedem tot mai des cupluri in care femeia e cu cativa ani mai mare decat el...si nu 1 an doi, ci 5, 6, 7...personal traiesc o asemenea poveste de 3 ani de zile, timp in care daca nu s-ar fi uitat nimeni in buletinul meu putea jura ca suntem de-o seama:D intrebarea mea este...conteaza varsta din buletin sau aspectul fizic? daca eu alaturi de el nu imi arat varsta, daca uneori pentru el par o copila alintata in ciuda varstei, si matura cand trebuie, daca si el da dovada de maturitate de multe ori, daca iubire exista, ce ar trebui sa ma mai framante?sau ar trebui sa ma mai framante asta? inainte de a-l cunoaste nu acceptam nici macar ideea de a fi cu cineva mai micchiar si cu o luna...culmea e ca tipul cu care fusesem inainte era mai mare cu vreo 8 ani decat mine insa la minte era mult mai mic decat actualul....astept parerile voastre..multumesc

Totul depinde de cei din cuplu.Asa ca nu-ti mai face probleme.Prietenul meu e mai mare cu 6 ani ca mine si asta nu ne impiedica sa fim impreuna,desi cateodata se observa diferenta de varsta si cateodata nu.Dar asta face ca totul sa fie mai frumos. :yahoo:
0

#3 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 20 April 2011 - 07:11 AM

Vezi postareaMelek t, la 20 April 2011 - 02:02 AM, a spus:

Daca el e mai mare de varsta cu cativa ani este chiar recomandat, faptul ca tu esti mai in varsta poate fi o problema in a percepe realitatea matur (zici insa a e destul de matur).
O alta problema poate sa apara in viitor, barbatii oricum saliveaza dupa trufandale, dar atunci cand au o partenera mai in varsta cu 7 ani, 7+4(cat e o diferenta clasic aceptata in cuplu dintre barbat si femeie)=11, el conform unui tipar obisnuit ar fi avut o partenera cu 11 ani mai tanara ca tine.
Daca iti asumi asta, ok. traitiva iubirea (sa nu te trezesti prea tarziu abandonata si neimplinita ca femeie). :flowers:
0

#4 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 20 April 2011 - 08:22 AM

Conteaza doar faptul ca va iubiti, atat. Nimeni nu garanteaza ca daca-i mai in varsta decat tine e mai matur psihic, nici ca nu i se vor scurge ochii dupa una mai tanara, ca nu va fi tentat sa te insele. Bucura-te de sentimentul frumos existent intre voi si nu te uita in gura lumii. Vorbesc din propria-mi experienta.
0

#5 Utilizator offline   Melek t 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 20 April 2011 - 10:09 AM

multumesc mult pentru raspunsuri...asa am zis si eu daca e sa fie o sa fie, momentan mi se pare o prostie sa ascult sfatul unor persoane si sa ies din relatia asta pe motiv ca mai tarziu voi ramane cu buza umflata...desi intr-adevar exista un risc mai mare decat cel obisnuit, nimeni nu-mi garanteaza ca daca stau cu ion care-i cu 9 ani mai mare ma va iubi vesnic sau daca il aleg pe vasile care-i mai mic acesta ma va parasi:D offf
0

#6 Utilizator offline   Fiero 

• sukha
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-December 10

Scris 20 April 2011 - 10:12 AM

Si chiar daca ion te va iubi, tu nu-l iubesti pe ion. Rar intalnesti o relatie in care iubirea e reciproca, tot mai rar. Nu te mai gandi la drobul de sare, traieste-ti iubirea si gata.
0

#7 Utilizator offline   PreaMultPentruVoi 

• prea mult pentru voi
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 22-February 10

Scris 20 April 2011 - 11:13 AM

Faza asta cu bărbatul căruia i se scurg ochii după trufandale merge, dar cīnd vorbim despre un caz concret poate ar fi de evitat să generalizăm așa. Pentru că orice om, bărbat sau femeie, dacă este īnclinat, dintr-un motiv sau altul, mai degrabă spre perindare sexuală decīt spre constanță, o să te īnșele indiferent dacă tu ești mai mare decīt el la ani sau invers. Așa că asemenea generalizări brutale nu se aplică atunci cīnd ne gīndim la problema care te frămīntă pe tine, Melek.

Primul lucru pe care trebuie să-l conștientizați și, eventual, să-l discutați este dacă vă afectează și īn ce măsură atitudinea celorlalți, modul īn care vă receptează oamenii din jur. Bineīnțeles că orice īndrăgostit se avīntă și spune ”pentru mine nu contează gura lumii”, dar, pus īn fața situației, ajunge īn pană de soluții la tensiunile ce apar.
Īn altă ordine de idei, dacă ne gīndim la chestiuni ce țin de aspectul fizic și prestanța sexuală, atunci:
1. se știe că depinde mult și de noi cum ne menținem. O minte tīnără va ține și corpul mai tīnăr. Gīndirea pozitivă are mare greutate aici.
2. femeile, strict fiziologic vorbind, pot avea o viață sexuală activă mai īndelungată decīt bărbații.

Dacă voi vă simțiți bine īmpreună, dacă diferența de vīrstă nu-și spune cuvīntul nici īn ceea ce privește preocupările voastre și modul īn care alegeți să vă petreceți timpul liber, dacă știți cum să răspundeți unor percepții exterioare negative uneori īnsoțite de agresiuni psihologice, atunci... vīnt la pupă. Diferența de vīrstă nu va fi o problemă.
0

#8 Utilizator offline   Mixaela 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-July 08

Scris 20 April 2011 - 12:15 PM

Cunosc un cuplu asemanator ca al tau, ea este mai mare cu 9 ani si formeaza un cuplu fericit de ani de zile, avand si o copila. Daca iubire exista, de ce sa nu reziste?
0

#9 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 20 April 2011 - 01:19 PM

De gura lumii.
0

#10 Utilizator offline   the player 1 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned

Scris 20 April 2011 - 01:37 PM

eu zic sa-ti asculti instinctul sau sufletul,zi-i cum vrei.
conteaza atunci cand esti fericita,dar tu stii mai bine ce trebuie sa faci.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Vindecarea de asteptari
- proiectiile lipsite de suport -
qusay  171 23.181
Hot Topic (New) Cum tratam o problema sentimentala sado  201 14.165
Hot Topic (New) Atasamente Cuplul fatal Allexandrra  52 2.704
Hot Topic (New) Masturbarea sentimentală a soacrelor sau "dragoste de soacră"
care e motivul?!?
bistro  128 15.956
Poll (No New) Chestionar:    V-ati casatori cu cineva care are un copil sau mai multi? Sarah N....  200 12.852