Cand femeia e mai mare cu 7 ani...decat el.. cat de importanta e varsta din buletin???
Scris 20 April 2011 - 02:02 AM
Scris 20 April 2011 - 02:46 AM
Melek t, la 20 April 2011 - 02:02 AM, a spus:
Totul depinde de cei din cuplu.Asa ca nu-ti mai face probleme.Prietenul meu e mai mare cu 6 ani ca mine si asta nu ne impiedica sa fim impreuna,desi cateodata se observa diferenta de varsta si cateodata nu.Dar asta face ca totul sa fie mai frumos.
Scris 20 April 2011 - 07:11 AM
Melek t, la 20 April 2011 - 02:02 AM, a spus:
Daca el e mai mare de varsta cu cativa ani este chiar recomandat, faptul ca tu esti mai in varsta poate fi o problema in a percepe realitatea matur (zici insa a e destul de matur).
O alta problema poate sa apara in viitor, barbatii oricum saliveaza dupa trufandale, dar atunci cand au o partenera mai in varsta cu 7 ani, 7+4(cat e o diferenta clasic aceptata in cuplu dintre barbat si femeie)=11, el conform unui tipar obisnuit ar fi avut o partenera cu 11 ani mai tanara ca tine.
Daca iti asumi asta, ok. traitiva iubirea (sa nu te trezesti prea tarziu abandonata si neimplinita ca femeie).
Scris 20 April 2011 - 08:22 AM
Scris 20 April 2011 - 10:09 AM
Scris 20 April 2011 - 10:12 AM
Scris 20 April 2011 - 11:13 AM
Primul lucru pe care trebuie să-l conștientizați și, eventual, să-l discutați este dacă vă afectează și īn ce măsură atitudinea celorlalți, modul īn care vă receptează oamenii din jur. Bineīnțeles că orice īndrăgostit se avīntă și spune pentru mine nu contează gura lumii, dar, pus īn fața situației, ajunge īn pană de soluții la tensiunile ce apar.
Īn altă ordine de idei, dacă ne gīndim la chestiuni ce țin de aspectul fizic și prestanța sexuală, atunci:
1. se știe că depinde mult și de noi cum ne menținem. O minte tīnără va ține și corpul mai tīnăr. Gīndirea pozitivă are mare greutate aici.
2. femeile, strict fiziologic vorbind, pot avea o viață sexuală activă mai īndelungată decīt bărbații.
Dacă voi vă simțiți bine īmpreună, dacă diferența de vīrstă nu-și spune cuvīntul nici īn ceea ce privește preocupările voastre și modul īn care alegeți să vă petreceți timpul liber, dacă știți cum să răspundeți unor percepții exterioare negative uneori īnsoțite de agresiuni psihologice, atunci... vīnt la pupă. Diferența de vīrstă nu va fi o problemă.
Scris 20 April 2011 - 12:15 PM
Scris 20 April 2011 - 01:37 PM
conteaza atunci cand esti fericita,dar tu stii mai bine ce trebuie sa faci.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
- proiectiile lipsite de suport - |
qusay | 171 | 23.181 |
|
Cum tratam o problema sentimentala | sado | 201 | 14.165 |
|
|
Allexandrra | 52 | 2.704 |
|
Masturbarea sentimentală a soacrelor sau "dragoste de soacră"
care e motivul?!? |
bistro | 128 | 15.956 |
|
Chestionar: V-ati casatori cu cineva care are un copil sau mai multi? | Sarah N.... | 200 | 12.852 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS