Pagina 1 din 1
KINGDOM OF HEAVEN(Regatul Cerului)
Scris 25 January 2006 - 04:18 PM
american..
scenariu varza,actori pe masura,(pacat de Liam Neeson ca a ajuns sa se prostitueze asa)orlando bloom ar trebui maxim sa se rezume la roluri de figurant .Am mai spus o data ca cel mai bun rol al sau a fost in Blac Hawk Down,cand a jucat doar 3 minute, acazut in cap din elicopter si gata!Aia da...
scenariu varza,actori pe masura,(pacat de Liam Neeson ca a ajuns sa se prostitueze asa)orlando bloom ar trebui maxim sa se rezume la roluri de figurant .Am mai spus o data ca cel mai bun rol al sau a fost in Blac Hawk Down,cand a jucat doar 3 minute, acazut in cap din elicopter si gata!Aia da...
Aceasta postare a fost editata de dr. Livingstone: 25 January 2006 - 04:19 PM
Scris 25 January 2006 - 06:37 PM
dr. Livingstone, la Jan 25 2006, 03:18 PM, a spus:
american..
mi-a placut totusi de el īn Troy, si fireste īn Seigneur des Anneaux....mai putin pot spune despre filmul Troy, totusi...
Scris 25 January 2006 - 06:48 PM
Marlboro, la Jan 25 2006, 07:37 PM, a spus:
mi-a placut totusi de el īn Troy, si fireste īn Seigneur des Anneaux....mai putin pot spune despre filmul Troy, totusi...
ma..in TROY este criminal(ca intreg filmul de altfel)..nu are nici o legatura cu Paris,asa cum l-a facut Homer in Iliada
plus ca,la sfarsit cand ii trage el lui Ahile niste sageti in piept (sa inteleaga si americanul de ce baritai eroul a murit,ca pe aia nu-i prostesti ca rani superfiale la calcai) avea sclipirea aia pofticioasa din ochi cand se uita la Aragorn
Scris 25 January 2006 - 06:52 PM
dr. Livingstone, la Jan 25 2006, 05:48 PM, a spus:
ma..in TROY este criminal(ca intreg filmul de altfel)..nu are nici o legatura cu Paris,asa cum l-a facut Homer in Iliada
plus ca,la sfarsit cand ii trage el lui Ahile niste sageti in piept (sa inteleaga si americanul de ce baritai eroul a murit,ca pe aia nu-i prostesti ca rani superfiale la calcai) avea sclipirea aia pofticioasa din ochi cand se uita la Aragorn
nu am nimic de troy ca film, parerile sunt īmpartite, si din punct de vedere Iliada, si din pdv istoric.
mi-a placut Orlando si basta, mi s-a parut ca s-a achitat corect de rolul perfid si las pe care trebuia sa-l joace.
cāt despre aragorn, personal n-am considerat niciodata filmul demn de un oscar.
Scris 16 January 2010 - 04:52 PM
e tare filmul, n-aveti ce zice.
Am vazut Director's Cut edition, varianta pe care o recomand tuturor.
Daca ati vazut filmul la televizor pe HBO (varianta mai scurta) n-ati vazut aproape nimic.
Am vazut Director's Cut edition, varianta pe care o recomand tuturor.
Daca ati vazut filmul la televizor pe HBO (varianta mai scurta) n-ati vazut aproape nimic.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
catalinraducu | 20 | 25.816 |
|
aeonflux | tass | 15 | 7.741 |
|
Impresii, critici, etc. |