Nu vrea sa ne mutam impreuna...
Scris 17 April 2011 - 09:19 PM
Am nevoie de un sfat... Sunt impreuna cu iubitul meu de 5 ani, amandoi avem 23 de ani, ne intelegem bine si eu mi-as dori sa facem urmatorul pas in relatia noastra, si anume, sa ne mutam impreuna. Eu locuiesc singura, iar el cu parintii. Locuim in acelasi oras, in acelasi cartier. Mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce imi doresc. Mi-a raspuns categoric ca nu vrea sa se mute de acasa de la varsta asta, ca se considera prea tanar ca sa faca pasul asta si ca o sa-l faca atunci cand o sa simta... Ca ma iubeste, dar nu vrea sa se mute cu mine, poate peste vreo 2-3 ani. Sunt extrem de dezamagita... Nu stiu ce sa fac, nu ma pot comporta in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Sunt foarte suparata pe el... Am nevoie de o parere obiectiva... Multumesc
Scris 17 April 2011 - 09:29 PM
Scris 17 April 2011 - 09:36 PM
Scris 17 April 2011 - 09:40 PM
Scris 17 April 2011 - 09:45 PM
Scris 17 April 2011 - 09:56 PM
Baiatul tau nu vrea asta acum. Va dori probabil mai tarziu, cand se va mai maturiza. De curiozitate, stii ce presupune mutatul impreuna ? Aveti job-uri ? Veti fi obligati sa locuiti cu parintii unuia dintre voi, nu ?
Scris 17 April 2011 - 10:06 PM
Stam foarte mult la mine, de obicei dupa-masa, singura chestie e ca seara pleaca si doarme acasa. De-asta nu-mi explic de ce nu vrea, pentru ca face la mine aceleasi lucruri pe care le face si acasa (dormit, spalat, calculator etc.)
Scris 17 April 2011 - 10:08 PM
Si scorpionul are mare dreptate habar nu am ce varsta are dar il vad un om intelept si cu ''scaun la cap''.tine cont de parerile lui...
P.S Scorpionule mai intra si la postarea mea ca am mai dat un raspuns si as vrea un raspuns...
Scris 17 April 2011 - 10:11 PM
Merry_28, la 17 April 2011 - 10:06 PM, a spus:
Stam foarte mult la mine, de obicei dupa-masa, singura chestie e ca seara pleaca si doarme acasa. De-asta nu-mi explic de ce nu vrea, pentru ca face la mine aceleasi lucruri pe care le face si acasa (dormit, spalat, calculator etc.)
Cat timp petreceti voi impreuna, in medie, saptamanal ?
Scris 17 April 2011 - 10:13 PM
Probabil se gandeste ca dupa mutat vine si casatoria, un copil... si asta il cam sperie.
Scorpionul_Rosu, la 17 April 2011 - 10:11 PM, a spus:
cam 3-4 ore zilnic in timpul saptamanii (aproape tot timpul liber), iar in week-end ceva mai mult...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am intalnit o fata pe un site de dating si a avut un comportament destul de ciudat | The heart of tiger | 38 | 6.458 |
|
Dragoste | Danielaaaaa | 50 | 1.981 |
|
Doresc cateva sfaturi! pls!
Nu stiu ce sa cred. |
nobodynowhere | 8 | 1.706 |
|
Ieri ma iubea, azi ma uraste | Skater2 | 19 | 2.944 |
|
Despre responsabilitatea suferintei | purcel | 3 | 1.458 |
Contact
Facebook