Aceasta postare a fost editata de Nirvana...: 16 April 2011 - 02:38 PM
Creier roportal Cel mai inteligent user
Scris 16 April 2011 - 01:42 PM
Scris 16 April 2011 - 01:52 PM
harald
gargbird
kontro
Pharrell
TrueNorth (posteaza mai putin)
Saharian
(si femei?)
arana
cassandra
jojo
eu zic ca am ales ..varfurile, sa zicem. Cam ei mi-au venit in minte prima oara, o sa ma mai gandesc
mai sunt persoane inteligente, dar cei pe care i-am numit cred ca depasesc putin sau mai mult media.
Aceasta postare a fost editata de S.M.Poupincourt: 16 April 2011 - 01:53 PM
Scris 16 April 2011 - 01:59 PM
Nirvana..., la 16 April 2011 - 01:42 PM, a spus:
Aici sa vezi distractie si ciocniri de orgolii.
Buna idee, Nirvana.
Booooon, ia sa ma strofoc si eu. Tin a preciza ca eu nu confund notiunile de om cult si om inteligent. Culti sau "cetiti" sunt mai multi pe ropo.
Dintre femei, inteligente imi par Finnian, Amarena si...sigur imi vor mai veni nume, la fel de sigur cum cel putin una dintre ele se va simti jignita de faptul ca e nominalizata de mine si de aceasta alaturare, dar sper sa-i treaca
La barbati ... Pippo.
Scris 16 April 2011 - 02:00 PM
Daca or fi si culti... asta-i meritul lor.
Scris 16 April 2011 - 02:03 PM
Scris 16 April 2011 - 02:07 PM
Sunt misto numai topicele alea in care aruncam cu rosii, oua stricate si mai stiu eu ce, unii in altii?
Cu ce strica daca dai o parere despre un user frumos sau destept?
Creier cret sau creier pe bune?! Ca sa stiu ce votez? Ca eu prin "cret" nu inteleg ca e neaparat de bine...
Scris 16 April 2011 - 02:07 PM
Darianna, la 16 April 2011 - 02:07 PM, a spus:
Sunt misto numai topicele alea in care aruncam cu rosii, oua stricate si mai stiu eu ce, unii in altii?
Cu ce strica daca dai o parere despre un user frumos sau destept?
Creier cret sau creier pe bune?! Ca sa stiu ce votez? Ca eu prin "cret" nu inteleg ca e neaparat de bine...
Pe bune
Scris 16 April 2011 - 02:08 PM
Da' na, macar tu, Finnian, postand deloc pe la aria de bla-bla, ai dreptul sa ai obiectii si pretentii de seriozitate pe forum. Insa cand vad cate unii care o tin numai in goange de chat si de bla-bla si ca stramba din nas la topice de genul asta, imi vine s-o zic asa, pe de-a dreptul.
Pentru ca sa spulberam "dezbateri" ulterioare : si io tot de bla bla sunt, dar macar nu ma oripilez ca scadem nivelul cultural si intelectual al minunatului forum, la naiba!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
lucrari de licenta | Dannah | 1 | 814 |
|
Rautate pe Forum
Motivul |
AndreiRN | 52 | 1.826 |
|
Chestionar: Cel mai tare user | Abc2009ro | 2 | 405 |