O cunostinta de a mea si-a cumparat un pc nou
RAM:512
Processor:Inter Core2Duo 2,88 Ghz
HDD:250
Placa Video: nVIDIA nForce Seria: C68 cred Memorie: ???
Faza este ca unele drivere nu merg instalate si le mai trebuiesc si NeT.Framework 3.0
Iar placa video nu a mers instalata si zice ca NU SE POTRIVESTE nVIDIA nForce(la instalarea driveru-lui) si placa video e nVIDIA nForce
Si la Processor tot asa spune ca nu se potriveste
Ce sa ma fac??
Pagina 1 din 1
Pc nou Drivere cam nasoaleX(
Scris 24 May 2011 - 06:19 PM
Pai credeam ca problema e a cunostintei tale si nu a ta...
PC-ul e nou, cumparat din magazin sau pe bucati?
Ce sistem de operare are, placa de baza ce model e?
PC-ul e nou, cumparat din magazin sau pe bucati?
Ce sistem de operare are, placa de baza ce model e?
Scris 08 June 2011 - 01:27 PM
Metal Bite, la 15 April 2011 - 10:28 AM, a spus:
O cunostinta de a mea si-a cumparat un pc nou
Faza este ca unele drivere nu merg instalate si le mai trebuiesc si NeT.Framework 3.0
Iar placa video nu a mers instalata si zice ca NU SE POTRIVESTE nVIDIA nForce(la instalarea driveru-lui) si placa video e nVIDIA nForce
Ce sa ma fac??
Ce sa ma fac??
nu intra in panica...
cauta si instaleaza un EVEREST , si o sa iti dea toate componentele..pl baza, video, si ce mai ai tu...te duci pe site-ul rpoducatorului..spre exemplu daca e asus te tuci pe www.asus.com, scoti driverele aferente..cu mare atentie, si pe instalezi pe un win proaspat instalat....si o sa vezi minune....o sa functioneze perfect...fara netframe si alte prostii
Andrei Sima, la 08 June 2011 - 01:25 PM, a spus:
nu intra in panica...
cauta si instaleaza un EVEREST , si o sa iti dea toate componentele..pl baza, video, si ce mai ai tu...te duci pe site-ul rpoducatorului..spre exemplu daca e asus te tuci pe www.asus.com, scoti driverele aferente..cu mare atentie, si pe instalezi pe un win proaspat instalat....si o sa vezi minune....o sa functioneze perfect...fara netframe si alte prostii
aaa si era sa uit...pune macar 2GB de ram...o sa se schimbe radical
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor de urgenta!
soft-ul sau hard-ul? |
dinu | 5 | 6.029 |
|
Schimbare rezolutie | Vallentine | 2 | 4.773 |