Salut.
Azi la scoala cam toti baietii au facut prostii,printre care si eu.
Diriginta SUPLINITOARE a trimis un copil sa cheme directoarea ca sa lamurim problema(diriga nu ne are "prea" drag la suflet).
Eu cu inca 5 baieti,am fost dusi in fata clasei, de fata cu directoarea.
Diriginta ia pus pe copii sa DEPUNA MARTURIE(LOL? park depus marturie e la politie...) ce am facut.(Toti prima data ne-am jucat fotbal in clasa cu un corn mucegait care era in spatele dulapului apoi a iesit din ambalaj si a facut mizerie..Apoi un coleg cu "probleme" sa zic asa a aruncat in noi cu un mar stricat si nea murdarit pe toti.Noi l-am batut(cativa pumni usori si un picior in...picior).
Dupa aceea,directoarea a zis ca DIRIGINTA CLASEI va scrie sanctiunile pentru fiecare elev implicat.(Diriginta e foarte suparata pe noi toti,dar exagerat).
Nu stiu sigur daca directoarea stia ca era diriga suplinitoare...dar na... Diriginta ne-a spus ca la toti ne scade note la purtare,+ eu la inca un baiat vom fi mutati in alta clasa....Acum nu stiu daca o diriginta suplinitoare are dreptul de a muta un copil in alta clasa....dar as aprecia daca miati face si mie un tabel cu ierarhia si drepturile fiecarui grad.(Nu stiu daca a fost serioasa sau a glumit dar eu unul nu cred...pentru ca a fost foarte serioasa si zicea sa ne mai gandim numai la ce clasa ne mutam...)
Mersi.
Pagina 1 din 1
Diriginta Suplinitoare-Drepturi
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Abuzuri ale Poliţiei
case study: Tārgovişte |
dAImon | 6 | 1.732 |