sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am sau nu hepatita? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cameliaaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-April 11

Scris 14 April 2011 - 06:07 PM

Am si eu mare nevoie de un sfat. In urma cu doua saptamani am fost la un control de rutina si mi-au iesit transaminazele marite. Medicul mi-a trimis analizele la un laborator unde mi-a iesit Antigenul HBS pozitiv. ZIlele care au tercut au fost o adevarata nebunie, am repetat analize peste analize iar pentru ca transaminazele au scazut considerabil, am cerut repetarea antigenului care de aceasta data a iesit negativ. De asemenea, Antigen HBe a iesit negativ, Anti Hbe negativ, Anticorpi HD negativ. AM anuntat la laborator ca cu o saptamana in urma mi-a iesit virusul pozitiv, motiv pentru care au mai testat printr-o alta metoda virusul si a spus ca este tot negativ. Nu mai stiu ce sa cred,..medicii nu vorbesc prea mult, mi-au cerut viremia care azi am aflat-o si este nedetectabila. Va rog spuneti-mi o parere...sa stiu ce sa cred. primul rezultat e gresit, al doilea? sau ce sa mai cred ? Va multumesc mult
0

#2 Utilizator offline   Connny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 09

Scris 15 April 2011 - 09:31 AM

Vezi postareaCameliaaa, la 14 April 2011 - 06:07 PM, a spus:

Am si eu mare nevoie de un sfat. In urma cu doua saptamani am fost la un control de rutina si mi-au iesit transaminazele marite. Medicul mi-a trimis analizele la un laborator unde mi-a iesit Antigenul HBS pozitiv. ZIlele care au tercut au fost o adevarata nebunie, am repetat analize peste analize iar pentru ca transaminazele au scazut considerabil, am cerut repetarea antigenului care de aceasta data a iesit negativ. De asemenea, Antigen HBe a iesit negativ, Anti Hbe negativ, Anticorpi HD negativ. AM anuntat la laborator ca cu o saptamana in urma mi-a iesit virusul pozitiv, motiv pentru care au mai testat printr-o alta metoda virusul si a spus ca este tot negativ. Nu mai stiu ce sa cred,..medicii nu vorbesc prea mult, mi-au cerut viremia care azi am aflat-o si este nedetectabila. Va rog spuneti-mi o parere...sa stiu ce sa cred. primul rezultat e gresit, al doilea? sau ce sa mai cred ? Va multumesc mult

Ag HBs negativ si viremie nedetectabila => nu ai hepatita B
De asemenea nu ai nici hepatita D
Nu am vazut sa te fi cautat si de hepatita C

In plus, ar trebui sa mai iei in calcul si analizele pentru hepatita autoimuna.
Ar trebui sa iti faci si un ecograf sa vezi care este starea ficatului. O steatoza avansata, de asemenea da transaminaze mari.
0

#3 Utilizator offline   Cameliaaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-April 11

Scris 15 April 2011 - 05:44 PM

Vezi postareaConnny, la 15 April 2011 - 09:31 AM, a spus:

Ag HBs negativ si viremie nedetectabila => nu ai hepatita B
De asemenea nu ai nici hepatita D
Nu am vazut sa te fi cautat si de hepatita C

In plus, ar trebui sa mai iei in calcul si analizele pentru hepatita autoimuna.
Ar trebui sa iti faci si un ecograf sa vezi care este starea ficatului. O steatoza avansata, de asemenea da transaminaze mari.

Revin cu analize aflate azi, Anti Hbs 5025 Ul.L (am inteles ca asta inseamna pozitiv) si Anti Hbc pozitiv. ce inseamna asta? m-am vindecat de hepatita?:( se mai poate transmite? nu mai stiu ce sa cred..va rog ajutati-ma/ multumesc
0

#4 Utilizator offline   Connny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 09

Scris 18 April 2011 - 10:44 AM

Inseamna ca esti bine: te-ai vindecat spontan (probabil dupa un episod de hepatita B acuta) si ai dobandit imunitate impotriva virusului hepatitic B cu tulpina salbatica.
Nu esti infectios, nu mai poti contacta VHB decat in rare cazuri daca intri in contact cu un virus mutant. Deci, linisteste-te!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse