Kilkoana, la 12 April 2011 - 08:44 AM, a spus:
Ea a utilizat un timp de intrebare, care dadea posibilitatea raspunsului in ambele directii......el a crezut ca poate alege, dupa forma intrebarii....
Cine are dreptate?
El are dreptate. Ea sa spune ce vrea alta data, nu sa se astepte sa i se citeasca gandurile, ca d-aia apar certurile.
Genul asta de formulare este fals politicoasa si e un mic joc al puterii - "ma fac ca te intreb ce vrei, ca oricum facem ce vreau eu". Forma corecta de adresare: "Hai un pic pe la X/Y, ca tot suntem in zona" - adica sa spui ce vrei.
Evident ca doamna simte, ca nu merge creierul, doamna intotdeauna va dori sa simta, nu sa gandeasca, e construita sa fie asa. Dar ca sa simta ar trebui sa gandeasca intai un pic, n'est ce-pas ?
Apropo, domnul ce-o fi simtind ?

De multe ori doamnele, orbite de pasiune, cauta sa faca lucruri pentru domni, fara a se interesa de ceea ce ar avea nevoie domnii respectivi - motivatia e simpla: fiecare doamna viseaza ca partenerul ei e ceva sau cumva cum saracu' nu e de fapt, mai ales ca respectivul nu face niciun efort sa ascunda ca nu e asa. Dar doamnele oricum vor face acele lucruri si apoi vor scoate ochii la domni pe sistemul "ia uite cate fac eu pentru tine"...
Exemple de discutii posibile(nu ale mele ca nu vreau sa fiu asasinat in somn):
Ea: - Daca nu ti-a placut ce am facut pentru tine de ce nu m-ai oprit, de ce nu ai zis nimic ?
El: - Pareai fericita facand asta, zambeai, nu am vrut sa iti stric placerea, asa ca am zambit si eu cu tine.
Ea: - Trebuia sa zici ca nu-ti place...
El: - Altadata ma intrebi.
Ea: - N-ai vrea sa facem lucrul asta ?
El: - Nu, n-am chef acum.
Ea: - Ooof, biiine... Niciodata nu facem ce vreau eu...
El: - Pai ce vrei tu ?
Ea: - Pai nu ti-am zis adineauri ?
El: - Nu, adineauri m-ai intrebat daca vreau EU sa facem lucrul asta, nu mi-ai zis ca vrei tu sa il facem. E greu sa zici pe de-a dreptul ceva ?
Ea: - Ooof, nu ma intelegi... Daca ma iubesti ar trebui sa simti lucrurile astea...
El: - Aha, cum ai simtit tu data trecuta cand ai facut ceva pentru mine ce mie chiar nu imi trebuia si apoi tot de mine te-ai luat ca de ce ti-am facut placerea sa ma fac ca ma bucur in loc sa te ranesc oprindu-te din ce faceai ?
Discutii de genul pot cotinua la infinit.